reklama

Ranený ruský medveď najprv mrmlal, potom fučal a teraz už reve

Ako povedal Putin, všetci zdochnú a do neba pôjdu len Rusi a každý Rus by to mal vedieť.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Ruský medveď reve aj hubou Dmitrija Kiseľova - jeden z hlavných ruSSkých propagandistov. Na začiatok treba povedať, že tento šialený propagandista vôbec nie je hlúpy. 

Narodil sa v Moskve, študoval na francúzskej špeciálnej škole. Prvýkrát sa oženil ako 18-ročný a potom už menil ženy ako ponožky. Ako 23 ročný sa stihol trikrát oženiť a rozviesť a do dnešných dní to zopakoval osemkrát. Vyštudoval Leningradskú štátnu univerzitu, fakultu škandinávskej filológie. Kiseľov je polyglot a okrem francúzštiny a angličtiny hovorí aj nórsky, švédsky, dánsky a islandsky. Za sovietskej éry zúročil znalosti cudzích jazykov a dostal sa do kapitalistického Nórska, kde pracoval ako korešpondent. 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Po návrate robil kariéru v ruskej televízii a prechádzal z jedného ruského kanála do druhého. Po rozpade ZSSR to spočiatku hral na dve strany – keď ešte nebolo jasné, ktorá je tá vyhrávajúca? (podporoval aj Borisa Nemcova) a na začiatku 21. storočia sa dokonca objavil i na Ukrajine kde sa stal šéfredaktorom spravodajstva jedného z národných televíznych kanálov. V jednom interview sa vyznával z nesmiernej lásky k Ukrajine a že sa cíti byť viac Ukrajincom ako Rusom. 

Ocitol sa aj v prvej stovke najvplyvnejších ľudí Ukrajiny a  v roku 2004 sa aktívne podieľal na propagácii kandidáta zo Strany regiónov Viktora Janukoviča (ktovie, či nebol aj v KGB). Bývalí kolegovia ho charakterizovali ako veľkého milovníka luxusu, drahých francúzskych vín a komfortu. V Kyjevskej oblasti mal dokonca i koniareň. Po oranžovej revolúcii ho stiahli z mediálneho priestoru a po skončení kontraktu sa v roku 2006 vrátil do Ruska. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Tu sa jeho vzťah k Ukrajine radikálne otočil a lásku zamenil za nenávisť. Dmitrij Kiseľov sa vyhráža Británii zničením jadrovou superbombou Poseidon, ktorá pri ich pobreží zdvihne obrovskú vlnu až do výšky 500 metrov (som zmätený, namal povedať 300 metrov?) a zmetie ju do mora a s obľubou vraví, že Rusko je jediná krajina na svete, ktorá môže USA obrátiť na popol. To, že aj USA môže obrátiť Rusko na popol už nespomína.

Dnes je z Kiseľova Putinov pucflek, za čo dostáva kopu peňazí. Na jeho príklade je vidieť, čoho všetkého je človek schopný za peniaze a luxusný život. Čím viac feikov a lží tento človek vypotí, tým viac peňazí dostane. Otázkou zostáva, kde si bude užívať svoje judášske peniaze, nakoľko sa za podporu a propagáciu ruského terorizmu ocitol na sankčnom zozname EÚ a Ukrajina ho má v hľadáčiku ako vojnového zločinca, ktorého čaká medzinárodný tribunál. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ruský medveď zareval aj po obrovských detonáciách na ruskej leteckej základni Novofedorivka na Kryme, kde bolo zničených deväť ruských lietadiel ako aj iná technika. Na budovách jeden kilometer vzdialených od miesta výbuchu tlaková vlna vyvalila okná aj s rámami. Medzitým, čo ranených odvážali do centrálnej nemocnice Čiernomorskej flotily v Sevastopole, ruské ministerstvo obrany vyhlásilo, že straty nemajú a technika nebola zničená. Boja sa povedať Putinovi, že za tým je ukrajinská armáda. Margarita Simonjanová  – ďalšia pobláznená propagandistka na sociálnych sieťach upokojuje turistov, že všetko je v poriadku a vraciame sa na pláž. Ruským turistom sa po tomto zrejme odnechce dovolenkovať na ukrajinskom Kryme. Spomenul som si na smiešnu príhodu, keď na olympiáde v Tokiu ruSSáci namietali, že na mape Ukrajiny bol Krym ich súčasťou a žiadali aby to opravili a dali do súladu „s právnou a objektívnou realitou"; teda na ruskú mapu. Teraz budú chcieť zaniesť do ruskej mapy aj DNR, LNR, Záporožšskú, či Chersonskú oblast? No určite! Nuž RuSSáci, opravte si svoje mapy, Krym bol a bude ukrajinský. O tom rozhodujú Ukrajinci.

Ján Škerko

Ján Škerko

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  258
  •  | 
  • Páči sa:  6 728x

Kto som? To je zaujímavá otázka, ale nie na mňa. K tomu by sa mohli vyjadriť ľudia, čo ma poznajú. Ale ak mám predsa len napísat pár viet, tak som ako duchaplný vlk oháňajúci sa palicou. A dôchodca. Moje motto je: s pevnou, ostrou a jasnou mysľou vpred. Som človek, ktorý chce niekedy reagovať na dianie okolo nás. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu