reklama

Richard Sulík nie je len povalač vlád, ale najnovšie aj podrazák

Napísal europoslancom list a podrazil nohy Klusovi.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (20)

To čo predviedol predseda strany SaS pán Richard  Sulík je hanebné. Vždy mi boli odporní ľudia - Slováci, ktorí sa sťažujú a donášajú na iných Slovákov v zahraničí.  Veci by sme si mali vybaviť tu medzi sebou a nevynášať ich von, ale v zmysle, čo sa doma uvarí, to sa má doma aj zjesť.

Mám osobnú skúsenosť, keďže som tridsať rokov pracoval v medzinárodnej firme a zažil som "nespravodlivosť" voči mojej osobe z vedenia firmy a keby som sa bol sťažoval na headquarters do UK, kde sídlilo vedenie spoločnosti, tak by som bol býval určite uspel, nakoľko boli porušené interné smernice, ale neurobil som ten krok. Nechcel som, aby sa na nás slováčikov pozerali, že si nevieme vybaviť veci medzi sebou. Nechcel som donášať. Radšej som to prekusol, i keď ma to dlho držalo.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Na tomto prípade sa ukázal Sulíkov charakter. Ja nebudem teraz hodnotiť, či Klus spĺňal, či nespĺňal kritériá, nechal by som ho grilovať komisiou, ale nikdy by som neprikročil k tak podlému kroku.

Pan Sulík, choďte už dočerta aj s celou tou Vašou stranou. Ste len škodná a nedržíte slovo, ktoré ste pánovi Klusovi dali, že si nebudete škodiť. A podľa zverejneného listu ste to ešte zaklincoval, že ste europoslancom "k dispozícii", ak by chceli detaily prediskutovať. Už som Vám písal, že povalenie vlády bola Vaša osobná pomsta voči Matovičovi a týmto sa mi to len potvrdilo. Tak ste sa pomstil, gratulujem.

Ján Škerko

Ján Škerko

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  258
  •  | 
  • Páči sa:  6 728x

Kto som? To je zaujímavá otázka, ale nie na mňa. K tomu by sa mohli vyjadriť ľudia, čo ma poznajú. Ale ak mám predsa len napísat pár viet, tak som ako duchaplný vlk oháňajúci sa palicou. A dôchodca. Moje motto je: s pevnou, ostrou a jasnou mysľou vpred. Som človek, ktorý chce niekedy reagovať na dianie okolo nás. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu