reklama

Sulík alebo Matovič? Kto to myslí so Slovenskom dobre a kto nie

Som znechutený, nemám slov.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

V týchto, tak ťažkých časoch pre Slovensko je existenciálne dôležité, aby táto vláda dovládla, aby splnila sľuby, ktoré dala svojim voličom. Aby dokončila očistu tohto štátu, vyrvala ho z pazúrov tej smeráckej koruptokracie a vrátila ho ĽUĎOM.

Ale poniektorí majú krátku pamäť a už akosi pozabudli na tú smerácku mafiu „našich ľudí“, na „grófku z východu“, ktorá brala dotácie z eurofondov na poľnohospodársku pôdu, ktorú ani nevlastnila a ani neobhospodarovala a ktorá ani nebola pôdou, ale betónovým parkoviskom.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nechce sa mi tu vypisovať všetky tie svinstvá za vlád Smeru, to by zabralo veľa miesta a času  a nezostalo by na to podstatné , čo chcem povedať. Koniec koncov, malú ukážku myslenia týchto ľudí sme si mohli „vychutnať“ z nahrávky na poľovníckej chate.

Takže, pokiaľ nechceme, aby sa vrátili tie obludné časy v smere, že vodu kážu a víno pijú, tak by sme nemali dopustiť odchod SaS z koalície. Ale kto sme my? My sme LEN voliči. Oni rozhodujú, to tí naši zástupcovia, ktorých sme si zvolili. A teraz je to znovu strana SaS, ktorá napľula do tváre svojim voličom. A prečo? Nuž preto. Lebo Rišo.

Každý kto pozeral tlačovky SaS a OĽaNO po skončení rokovaní na Bôriku, ktoré zvolal predseda vlády Eduard Heger mohol vidieť dva rozdielne prístupy k riešeniu koaličnej krízy. Jeden hodnotím, ako vysoko štátnický a druhý ako malicherný a osobný.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Apelujem na stranu SaS, aby skončila s vydieraním a vrátila sa do práce. Tej majú habadej. A škoda by bolo ministra zahraničných veci  Ivana Korčoka, ktorý je podľa môjho názoru jeden špičkový diplomat obhajujúci záujmy Slovenska vo svete.

Apropo svet. To SaS nevidí, čo sa deje vo svete? U našich susedov zúri vojna, šialení Rusi si v najväčšej atómovej elektrárni v Európe urobili vojenskú základňu z ktorej pália rakety na Ukrajincov. Putin vydiera Európu plynom a morálny ruskí kastráti znásilňujú ženy, zabíjajú deti a mučia zo zábavy  zajatých ukrajinských vojakov.

A v tejto situácii chce SaS rozbiť vládu? No nemám slov. To sme boli zbytočne na námestiach? To chcete, aby ľudia už ničomu neverili?

Ján Škerko

Ján Škerko

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  267
  •  | 
  • Páči sa:  7 286x

Kto som? To je zaujímavá otázka, ale nie na mňa. K tomu by sa mohli vyjadriť ľudia, čo ma poznajú. Ale ak mám predsa len napísat pár viet, tak som ako duchaplný vlk oháňajúci sa palicou. A dôchodca. Moje motto je: s pevnou, ostrou a jasnou mysľou vpred. Som človek, ktorý chce niekedy reagovať na dianie okolo nás. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu