reklama

Raňajky v tráve? Nie, raňajky s manželkou

Moja drahá polovička mi vraví: „Dobrý je ten náš slivkový lekvár, že?“

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Ja na to, že dobrý. Prezerá si vrchnák a dodá, že z 2016-teho. Čo!? Ešteže som omnivor. Ale fakt, nič mu nechýbalo. Veď uvidíme :)

Viete čo je zárukou dlhoročného manželstva? Marcello Mastroianni - svetoznámy taliansky herec vraví, že „Skvelé manželstvo nie je keď sa dá dokopy dokonalá dvojica. Skvelým manželstvom je ak sa nedokonalá dvojica naučí tešiť zo svojich rozdielov.“ A ja dodávam, že s humorom. Keďže ním moja drahá polovička až tak neoplýva, tak ho obhospodarujem ja. Zlatko, viem, že nečítaš moje blogy, tak zostaň pri tom.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ukazujem manželke krátke, veľmi vtipné video, ktoré mi poslal kolega, v ktorom prebieha futbalový zápas, kdesi v Turecku, posledný obranca odkopne loptu a trafí protihráča, ktorý sa sám s tou odrazenou loptou ženie na súperovu bránu, vystrelí, trafí brankára od ktorého sa lopta znovu k nemu odrazí a ocitá sa sám pred prázdnou bránkou, fanúšikovia šalejú, vystrelí...a... trafí... tyčku. Potom video pokračuje, ako to kdesi v obývačke pred obrazovkou prežívajú tureckí fanúšikovia, chytajú sa za hlavy a kopú do vzduchu, rukami vzývajú nebesia, nadávajú, kričia, pobehujú hore dolu, no sranda ...

Rehotajúc sa ukazujem to video manželke,  na čo sa ma pýta: „Ten v tom červenom drese, to bol útočník?“ Ja na to: „Zlatko, toto je humor, toto je veľmi vtipné.“

SkryťVypnúť reklamu
reklama

I keď káru životom ťaháme už štyridsať rokov, neprestáva ma moja polovička udivovať, ako toť  nedávno, keď v rádiu zaznela hádanka, že predstavte si 11 hráčov na ihrisku, ktorých priemerný vek je 30 rokov a ak  jeden hráč odíde, tak priemerný vek hráčov sa zníži na 28 rokov a otázka znela koľko rokov mal ten hráč, čo odišiel.

Pokiaľ som sa ja pokúšal tu hádanku prehnať cez mozgové závity čo mi zostali a trojčlenku (nemal som ešte rannú kávu; výhovorky), manželka mi vraví, že päťdesiat. Takže tak. Čo jej pánboh vzal na humore, to jej dal na logike. Ale niekedy ma prekvapí. Vravím jej, že ideš na to logicky, tak preto si sa za mňa vydala. A ona na to, že to bola moja najväčšia chyba. Záblesky humoru, také čriepky, ale predsa. Ja na to, čo to vravíš, stála si na peróne a ja som bol posledný vagón v súprave, tak si na mňa vyskočila. Nuž takto sa doberáme.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Žijem síce so ženou, ktorej chýba humor (i keď i to nie je až tak úplne pravda), ale urobila zo mňa chlapa, dala mi dve deti a nespočetne veľa krát ma zachránila pred sebou samým. Takže za to jej ďakujem, ale nie vždy sa jej to darilo. Vždy ma ťahala za nohu z oblakov, alebo žeby z blata? Celý život sa to snažím pochopiť.

Na záver jeden citát:

„Keby sa mužom dostávalo manželiek, akých si zaslúžia, mali by sakramentsky ťažký život.“

- Oscar Wilde

 

Zlatko, dám si ešte z toho tvojho vynikajúceho lekvára...

Ján Škerko

Ján Škerko

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  258
  •  | 
  • Páči sa:  6 728x

Kto som? To je zaujímavá otázka, ale nie na mňa. K tomu by sa mohli vyjadriť ľudia, čo ma poznajú. Ale ak mám predsa len napísat pár viet, tak som ako duchaplný vlk oháňajúci sa palicou. A dôchodca. Moje motto je: s pevnou, ostrou a jasnou mysľou vpred. Som človek, ktorý chce niekedy reagovať na dianie okolo nás. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu