reklama

Intro

Dobrý deň. Vraj sa patrí pozdraviť, keď človek niekam vchádza prvýkrát a ja by som hneď na začiatku nechcel byť nevychovaný :)

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Dozrel čas, kedy som sa aj ja odvážil vstúpiť do (pre mňa) váženej spoločnosti blogerov z domény blog.sme.sk. Dlho som premýšľal a rozhodoval sa či ísť s holou kožou na trh - podeliť sa s ostatnými o svoje pocity a zážitky, vysloviť svoj názor s vedomím, že bude nekompromisne napadnutý a konfrontovaný s názormi iných...

No dlhý vnútorný boj už ustal a pod vplyvom rôznych okolností píšem svoj prvý článok. Priznám sa, že je v tom i kúsok súťaživosti s jedným tiež novopečeným blogerom :) Ľudia súťažia v mnohých veciach a súťažných disciplínach, preto sme si my vymysleli vlastnú kategóriu - kvalitná a zaujímavá tvorba.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Bolo by samozrejme hlúpe, keby to bol môj jediný motív. K uskutočneniu tohto odvážneho kroku ma presvedčilo aj niekoľko skvelých článkov, ktoré som si tu mohol prečítať. Niektoré boli naozaj emočne silné (zaútočili na moje city a zmenili mi náladu o 180 stupňov), iné hodné zamyslenia a mnohé z nich boli aj vtipné. Všetky si právom zaslúžili vysokú čítanosť.

Dúfam preto, že aj mne sa podarí vytvoriť niečo podobné, hodné prečítania. I keď možno nie tak inšpiratívne, no snáď aspoň zábavné - veď smiech vraj lieči :)

Nech sa vám teda dobre čítam. Kľudne ma kritizujte, podpichujte, vo výnimočných prípadoch i pochváľte... ja toho znesiem veľa. A ak vaša kritika bude aj podnetná, budem len rád.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Miňo :)

P. S.: Moja vytrvalosť a odhodlanie občas trochu pokrivkáva, počiatočné nadšenie vyprchá a preto i vaše názory mi možno pomôžu vytrvať v mojom "blogovaní".

Milan Jasenský

Milan Jasenský

Bloger 
  • Počet článkov:  6
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Optimista s črtami pesimistu, ktorý sa rád a často usmieva, pretože zajtrajšok už nemusí byť :) Zoznam autorových rubrík:  nezaradenéskoro recenziesúkromné

Prémioví blogeri

reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu