reklama

Tak ako cítim tak žijem

Takto vnímam ráno, seba sám, svôj čas, život ktorý žijem a verím, že naplním svôj cieľ byť dobrým človekom. Skúšam žiť po svojom - srdcom a citom.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Som rád ak je ráno a Slnko cez okno zasvieti, ja oči otvorím a „dobré ráno“ si hovorím. Prečo? Nuž lebo zobúdzam sa sám, čo v noci snívalo sa mi si trochu pamätám. Začal sa ďalší deň, ja čakám čo prinesie, čo vezme mi, čo získam. Mám dosť času na čakanie, dúfam no ak prídu problémy? Vždy niečo robiť sa dá. No samota mi na chvíľu stačí, pomôže, dodá sily, no chýba úsmev a dotyk milý, slová, ktoré počuť chcem, spoločnosť človeka vyžadujem. Hlad po slovách, po dotykoch, akým som človekom? Posúď sám ako žijem, som priateľom pre teba, pre seba, pre tento svet. Nič lepšie neviem ani nechcem vymyslieť. Slová, ktoré ľuďom dám, vezmú ich aké sú, len nech ich k srdcu prinesú. Lebo patria tam taký som a stále zostávam... sám sebou.

Jozef Adamčík

Jozef Adamčík

Bloger 
  • Počet článkov:  9
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Obyčajný človek,čo hľadá pravdu v sebe a iných.A čakám od života splnenie mojich snov.Základná hodnota je moja rodina. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu