reklama

BREAKING NEWS: Ľud vs Larry Fico = 1:0

Napriek intenzívnej skoro už ročnej antikampani na súkromné zdravotné poisťovne zo strany ficovej vlády si ľudia volia poisťovňu úplne inak, ako si Fico predstavuje. A to teraz opomeniem iks prieskumov verejnej mienky aj petíciu, ktoré potvrdzujú, že Fico robí niečo, čo ľudia nechcú. Mám na mysli nielen deklaráciu či podpis na petičnom hárku, ale skutočnú voľbu – prepoistenie sa do inej zdravotnej poisťovne. Akurát ma mrzí, že viacerí ľudia (nebudeme si klamať dôchodcovia..) sa Ficom a spol. nechali zmanipulovať a ich preferencia najväčšej Všeobecnej zdravotnej poisťovne rastie.. Na ich vlastnú smolu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (8)

Poisťovňa Dôvera zverejnila predbežné čísla o prijatých prihláškach. Vychádza z nich, že jej ich prišlo vyše stotisíc. A to do konca prepoisťovania ešte pár dní zostáva. Predpokladám, že v súčte s ostatnými súkromnými poisťovňami bude toto číslo ešte vyššie. Čo to znamená?

Pre mňa osobne fakt, že moja zdravotná poisťovňa bude ešte väčšia a silnejšia. Po druhé, a to je podstatnejšie, že napriek Ficovej demagogickej kampani sa zatiaľ vyše 100-tisíc ľudí rozhodlo poistiť práve v súkromnej poisťovni a tým dať jasne najavo vláde aj Ficovi čo si o jeho komunistických návrhoch myslia. A darmo bude Valentovič a Fico krútiť hlavou. Toto je fakt.

Vy, čo ste ešte v štátnej a nesúhlasíte s ficovskou politikou a tiež neplánujete čakať na 10-tisícovom čakacom zozname na rôzne operácie a zákroky a neviem čo ešte spolu s poistencami Všeobecnej, prepoistite sa. Čas máte ešte do konca týždňa.

PS. SMRŤ KOMUNIZMU!

Juraj Straka

Juraj Straka

Bloger 
  • Počet článkov:  25
  •  | 
  • Páči sa:  0x

študent ekonómie, so záujmom o šport, politiku a hlavne peniaze;) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu