reklama

Môj

Je môj. Neviem, čo by som robila nebyť jeho. Stojím v jeho náručí a pozerám sa mu do tváre. Je neuveriteľná zima, ale jeho teplý dych ma ohrieva. Každý bozk ma privedie do iného sveta, takže chlad necítim. Každému slovu, ktoré mi povie, dokonale dôverujem. Na tom je založený náš celý vzťah. Vážim si každú chvíľu prežitú s týmto úžasným človiečikom.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
Obrázok blogu

Aj on zmenil môj život. Naplnil ho niečím novým, dovtedy nepoznaným. Prejavil sa vo mne nový cit a zistila som, že dovtedy som bola len prázdny obal. Človek bez lásky nemôže žiť.
Spoznali sme sa celkom náhodou. Zoznámil ma s ním starý kamarát. Stretli sme sa, porozprávali. Zozačiatku sme mali pod nohami rôzne prekážky. Osud asi nechcel, aby sme sa zaľúbili. Zdolali sme ich. Prežili sme. Sme úplné protiklady. Protiklady sa priťahujú. V našom prípade táto veta pravdu má. Milujem jeho oči. Lebo oči sú bránou do duše ako mi to dneska povedal. Pozriem sa do nich a viem, na čo myslí alebo čo chce povedať. Telepatia. Spriaznené duše. Dokonalé spojenie tela a duše.
Ja len chcem poďakovať Bohu, že takéto stvorenie existuje a že som si ho našla práve ja...



Nikola Kárníková

Nikola Kárníková

Bloger 
  • Počet článkov:  11
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Zoznam autorových rubrík:  filmpoviedkylidičkyMôj životOnSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu