reklama

Pán Štefan z Terna

Tak ako veľakrát aj dnes som zašla do supermarketu Terno. Urobila som si svoj nákup a hľadala „vysvietené“ pokladne. Pohľadom som rýchlo prebehla po pokladníkoch a našla som ho! Postavila som sa k nemu do rady.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (8)

Nie, toto nie je úprimná spoveď zaľúbenej ženy:) Pán, o ktorom chcem napísať je vo veku môjho otca. Neviem, ako dlho tam pracuje, ale je to už dlhšie obdobie, čo ho tam registrujem.

Všimla som si ho už dávno, pretože bol iný, ako všetci ostatní. Usmieval sa, milo sa pozdravil a milo mi na záver poprial pekný deň. Ja viem, že veľa pokladníkov a pokladníčok to musí robiť, pretože „corporate identity" ich reťazca to má niekde zakotvené. Ale každý cíti, aký je rozdiel medzi „Pekný deň prajem" (a naozaj som to chcel povedať) a „Pekný deň prajem" ( a skap ty p**a mladá, keby si tu mala sedieť, tak sa zosypeš).

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Dnes som mala taký istý pocit ako veľakrát predtým. Pocit, že stále existujú ľudia, ktorí sa aj napriek neľahkej robote usmievajú. Tento pán si síce len „robí svoju prácu", ale robí to s úsmevom.

A každý, kto si čo len brigádne túto pozíciu vyskúšal vie, aké je to náročné tam stáť, blokovať, pozerať a počúvať často krát nervóznych ľudí.

Keď som sa dnes postavila do jeho rady, tak som si povedala, že si musím pozrieť aspoň jeho meno. A potom som si uvedomila, že prečo nenapísať aj o príjemnej skúsenosti, keď aj takíto ľudia tvoria naše dni.

Pán Štefan, ďakujem, že ste mi zase raz spríjemnili deň:)

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A vedeniu supermarketu Terno v Auparku gratulujem k takémuto ojedinelému zamestnancovi a dúfam, že si ho ceníte rovnako ako my všetci, ktorým robí krajší nákup a aj deň;)

Karola Pavlíková

Karola Pavlíková

Bloger 
  • Počet článkov:  14
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som normálny mladý človek, ktorý pracuje a stále verí, že poctivou prácou sa človek môže mať raz dobre:) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu