reklama

Ana Fuck(t) nato občas kašle.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Ana býva často vnútorne roztrhaná. Práve vtedy navonok vyzerá veľmi spustnuto. V tieto dni nosí vlasy v elektrizujúcej guči zviazané jednou natrhnutou gumkou. Je odetá vo veciach, ktoré ešte ráno nestihla idetifikovať. Občas ich pohľadom zoskenuje až pri večernom vyzliekaní, ale to musí byť jeden z tých lepších dní. Na raňajky si vtedy rada dopraje čokoládu či smažené lupienky ešte zo včerajšej večere. Samú seba má natoľko rada, že pri najväčšom smútku, zapína smutné piesne, aby sa topila ešte viac. Hovorí tomu počúvanie vnútorného hlasu. Vtedy premýšľa nad tým, ako vyzerá tá miestnosť ,v ktorej Boh s nami tak rád hráva šach. Stavila by sa o všetky svoje drobné, ktoré šetrí v krabici od topánok, že sa deň ťahá celý týždeň, ale zároveň mesiac a rok utečú rýchlosťou jedného žmurknutia. Rozumieš vôbec ? Keď opäť padne do pasce, a zasa sa v nej niečo pri páde rozbije, skúša použiť sekundové lepidlo. Avšak v jej svete funguje úplne opačne. Nezaschne za sekundu, ale ono lepí len na sekundu. Každý krát zoženie iné. Raz ho kúpi v obchode s vyprážanými hranolkami, inokedy v obchode s tonou praliniek. Stále rozumieš?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ani neviem, prečo sa Ana tak rada venuje svojím slabým stránkam, a tak rada mi o nich rozpráva. Raz mi rozprávala tereapií písaním..

Budem ťa každý deň znova a znova počúvať Ana, aby som mohla o tebe opäť povedať ostatným.

Pretože dúfam, že každým ďalším slovom o tebe, dodám odvahu čo i len jednej ďalšej šachovej figúrke rozprávať o svojej Ane.

Oh, zabudla som podotknúť jednu maličkosť. Na svete je 8 miliard dám ,kráľov, koní, strelcov veží, pešiakov či jazdcov. Je len na tebe, ktorá figurka budeš ty, všetko záleží od toho, ako ty počúvaš svoju Anu a aký vzťah si k nej buduješ. Aj keď ti občas nevýjde hneď prvý ťah, je to v poriadku.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Zdravím ťa !

A na teba Ana, sa teším opäť .

Katarína Cerchlanová

Katarína Cerchlanová

Bloger 
  • Počet článkov:  5
  •  | 
  • Páči sa:  157x

Hrám s písmenkami vybíjanú. Šport predsa zlepšuje psychické zdravie, nie ? Zoznam autorových rubrík:  Nezaradená

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu