reklama

Poslanec Blaha a jeho fašisti

Zapálený obhajca zločineckých komunistických režimov sa rozhodol zľahčovať zločinnosť a obete fašizmu.

Poslanec Blaha a jeho fašisti
Písmo: A- | A+
Diskusia  (56)

Poslanec Ľuboš Blaha okrem toho, že veľmi rád uráža ženy, má ešte jednu svojskú záľubu: náhodne zo seba trúsi slovo fašista, fašizmus, či fašistický. Na predchádzajúcej schôdzi tak urobil v rozprave najmenej 28 krát.

Hľadať v jeho náhodnom generátore použitia tohto výrazu nejaký zložitejší algoritmus je márna práca. U poslanca Blahu platí jednoduché pravidlo: ktokoľvek sa mu nepáči, tak je fašista.

Ostatný raz to bol Ediuard Heger, Daniel Lipšic, Richard Sulík a samozrejme celá vláda a koaliční poslanci.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Jeho národnosocialistickí súzvučníci v parlamente mu môžu len ticho závidieť. Milan Mazurek to síce v rozprave vytiahol aspoň na dvanásť použití tohto výrazu, ale jeho parťák z letného mítingu ĽSNS Marián Kotleba označil niekoho za fašistu len štyrikrát.

Od poslanca Blahu sme sa ostatný raz napríklad dozvedeli, že fašistickou totalitou je odpočúvanie politika. Zrejme tým chcel povedal, že ak politik navštívi legálne odpočúvaný priestor, tak jeho záznam treba zmazať. Skrátka politik má podľa neho byť nadčlovek, pre ktorého by zákony nemali platiť. Vitajte v hodnotovom svete predstaviteľa autentickej, slovenskej sociálnej demokracie.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nuž ktovie, čo v parlamente vyvedie najbližšie. Včera totiž začala ďalšia schôdza parlamentu. Už prvý deň začal Ľuboš Blaha s elánom: vláda je podľa neho fašistický parný valec, minister školstva Branislav Gröhling fašizuje školy. Pozor, prichádza inovácia: Kolíkovú prirovnal k členom Ku-klux-klanu a predsedu vlády Heger k nacistovi Heinrichovi Himmlerovi.

Čo bude ďalej? Na Slovensku zúri pandémia a možno bude treba opäť spustiť núdzový stav. Boľševik sa možno nabudí na rekord a vynadá všetkým oponentom do fašistov aspoň tridsaťkrát.

Veď przniť verejnú debatu prirovnávaním kohokoľvek a čohokoľvek k totalite, to je pre poslanca, ktorý je otvoreným obhajcom zločineckých komunistických režimov, vlastne celkom zrozumiteľná porucha úsudku.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Radovan Kazda
FB stránka: https://www.facebook.com/kazdaradovan

Pre Ľuboša Blahu je fašistom každý, s kým nesúhlasí.
Pre Ľuboša Blahu je fašistom každý, s kým nesúhlasí. (zdroj: Foto - zdroj: NR SR | Koláž: autor)
Radovan Kazda

Radovan Kazda

Bloger 
  • Počet článkov:  122
  •  | 
  • Páči sa:  705x

Profesijne sa venujem najmä environmentálnej politike. V minulosti ako analytik Konzervatívneho inštitútu M. R. Štefánika, od roku 2009 ako vydavateľ a redaktor odborných denníkov, ktoré som založil. V rokoch 2020-2022 som bol poslancom NR SR za SaS. Som podpredsedom Občianskej konzervatívnej strany a budem kandidovať vo voľbách v septembri tohto roku za SaS, číslo 20. Zoznam autorových rubrík:  Spoločnosť

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu