reklama

Frešo vs. Flašíková-Beňová, súboj titanov???...asi ťažko.

Čaká nás v novembri súboj titanov? Neviem, ale čo viem, je to, že Monika Flašíková-Beňová – hviezda večierkov, milovníčka drahých a luxusných módnych doplnkov, náruživá hráčka golfu, ale v prvom rade sociálne veľmi citlivo vnímajúca osoba sa rozhodla, že chce riadiť Bratislavský kraj. Škoda je, že nežije napríklad v Prešove alebo v Košiciach, pretože jedna z jej obľúbených tém je otázka menšín...a tam, v tých krajoch, by možno pochodila, keby začala rozprávať svoje postoje. Ľudí tam totiž tieto veci trápia viac ako kdekoľvek inde na Slovensku.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)

Ale Monika Flašíková-Beňová sa rozhodla, že bude kandidovať v Bratislavskom kraji. Na tlačovej konferencii, kde obyvateľom kraja oznámila svoj plán, sa odprezentoval aj podľa mňa najväčší tromf, ktorý bude vo svojej kampani mať. Svojho šéfa, samotného FICA II. sediaceho po jej pravici počas tlačovky veľmi prenikavým pohľadom hypnotizovala. FICO II. nesklamal a povedal, že BSK potrebuje naozaj odlišný prístup k riadeniu kraja.

A toto ma dostalo. Nepretieklo veľa vody Dunajom od momentu, kedy na župe kandidátka Flašíková-Beňová - hviezda večierkov, milovníčka drahých a luxusných módnych doplnkov, náruživá hráčka golfu, ale v prvom rade sociálne veľmi citlivo vnímajúca osoba, svoje bačovanie skončila. Netreba asi pripomínať obrovskú kauzu Danube arény, netreba asi pripomínať problém s INTERACTOM, netreba asi pripomínať predraženú kampaň pri zavádzaní eura...

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nepozerajme sa do minulosti, Slováci totiž nemajú dlhú pamäť, takže tieto veci sú už odpustené, zabudnuté... terajšie vedenie sa týmito problémami, ktoré tu družina s Monikou Flašíkovou-Beňovou v čele nechala, trápilo viac ako rok. Ako povedal Frešo „dlho trvalo, kým sme ten hnoj, čo tu nechali, vykydali". Teraz sa chcú vrátiť späť? To je snáď vtip.

Monika Flašíková-Beňová vs. Pavol Frešo

Pani Flašíková-Beňová sa diskvalifikovala hneď v úvode tlačovej konferencie, kedy povedala, že Bratislavský kraj je 7. najbohatším regiónom v Európe... a že vraj to je dobre... No neviem, povedala vlastne, že sme bohatší región ako je okolie Viedne. V takých Vinosadoch, Suchohrade alebo v Záhorskej Vsi to určite nevyzerá lepšie, ako v ktorejkoľvek dedine v Niederösterreichu...dokonca nás toto úžasné postavenie má tešiť... No neteší...

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Pani Flašíková-Beňová, ak neviete, toto je dôvod prečo nemôže BSK čerpať eurofondy. Ak by ste boli taká úspešná europoslankyňa, tak sa postaráte o to, aby to euroúradníci prehodnotili....

Pani Flašíková-Beňová sa diskvalifikovala aj tým, že sa obula do toho, aký je terajší župan - Frešo - chlap... Je pravda, že je veľký a pôsobí možno trochu ťarbavo. Nemusí však zaujímať pozornosť lacným spôsobom. Naopak, prezentácia jeho protikandidátky je lacná a bez obsahu.

Pani Flašíková-Beňová sa diskvalifikovala svojou účasťou na zastupiteľstvách župy, ktorej chce od novembra šéfovať. Príliš veľa času sa v rokovacej sále nezdržala. Na poslaneckých komisiách jej prítomnosť chápali ako sviatok. Nerozumiem, prečo vlastne na tie rokovania zastupiteľstva chodila??? Možno pre ten jeden stravný lístok, ktorý dostávajú za rokovací deň všetci poslanci? Ale to asi nepotrebuje.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Pani Flašíková-Beňová sa diskvalifikovala aj tým, že sa obula do stavu ciest. Asi jej uniklo, že to bol práve ten pán, ktorý sedel vedľa nej na tlačovej konferencii, rozhodol dať BSK len niečo málo cez 200 000 eur na opravu ciest, zatiaľ čo kraje, kde sedia jeho nominanti dostali viac ako milión.

Pani Flašíková-Beňová sa diskvalifikovala aj tým, že si dovolila spomenúť INTERACT...ale o tom nabudúce...

A bude o čom!

Ján Keselý

Ján Keselý

Bloger 
  • Počet článkov:  10
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Predseda Sekcie bezpečnosti a spravodlivosti SDKÚ-DS Zoznam autorových rubrík:  Karlova VesSpoločenskéSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu