reklama

Pripravte sa - Žilinka amnestuje Kalisakovcov

Je koniec. Prehrali sme. Slovensko nevyužilo druhú šancu na reparát po vražde Kuciakovcov. Systém štátnej kriminality tu bude ďalších minimálne 20-50 rokov. Včera to medzi riadkami, ale jasne oznámil GP M. Žilinka celému národu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)

Je fantastické sledovať ako neokomunisti využívajú jednoduché psychologické modely a sústavne zrážajú túto krajinu do nových levelov dna. Impotentná koalícia, prezidentka, média a ani teóriami zaslepená BA kaviareň vôbec nie sú schopní reagovať. Stále hrkútajú svoje desperatosongy o právnom štáte i keď tu nikdy žiaden nebol. Teda od roku 1938. Nádej, že bude zhorela ako sviece na adventnom venčeku. Teda jedna ešte slabo bliká, ale nádej, že by ju prezidentka rozdúchala je minimálna.

Odstrihnutie právneho štátu
Odstrihnutie právneho štátu (zdroj: www.pozary.cz)

Generálny prokurátor to včera na drzovku povedal jazykom cvičenej nesvojprávnosti akú poznáme od  Husáka, Mečiara, Kaliňáka, Fica, Pellegriního a politbýr hlasosmeru. Najmocnejší muž justície bez zábran vybalil justičnoprávnej komisii parlamentu a národu aký je pre Slovensko a hlavne pre neho a neokomunistických zločincov dôležitý § 363. Nikto mu nebol schopný argumentovať, že paragraf bol súčasťou a najmocnejšou zbraňou komunistického puču v roku 1948. Že Sovieti tu boľševický systém prokuratúry zaviedli už v roku 1946. Bez neho by totiž nikdy komunistické rabovanie v 50-tych rokoch nebolo možné, lebo aj ta najväčšia zberba a luza mala nejaké zábrany a nikto nechcel skončiť v base.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Poslanci okrem pána A. Baránika len bezradne reagovali na Žilinkovú aroganciu a vyhrážky. Nikto nemal pripravený zoznam chýb generálnej prokuratúry pri zastavení stíhania obvinených. Nikto neargumentoval, že ako môže vyžadovať profesionalitu od vyšetrovateľov, keď samotná generálna prokuratúra urobila oveľa viac procesných chýb a ukázala jasný odklon od zvyčajných štandardov pri omilostení  Pčolinského, Haščáka, Arpášovcov. Nikto sa ho neopýtal, kde sa stratil Kaliňákov Vietnamec a či kontaktoval interpol, pretože podľa jeho bádania na Slovensko nedorazil. Nikto sa ho neopýtal aká bola jeho úloha pri nákupe hasičskej techniky so súdruhom Kaliňákom z hlasosmeru.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

M.Žilinka vynikajúco vyhodnotil situáciu. Vie, že v zúfalom stave v akom je justícia a polícia neexistuje žiaden prípad kde by sa nevyskytli procesné chyby a môže zastaviť akúkoľvek kauzu. Napr. Aj neštandardné nákupy na MV za bačovania Kaliňáka a Sakovej. Samozrejme, že nebude to robiť tak okato ako D. Kováčik a občas nejakú bezvýznamnú figúrku obetuje. Vie, že prestupom kollárovcov k stranám, ktorým je právny štát na prekážku mu z parlamentu nehrozí žiadna možnosť odvolania. Pár hodín pred pochybným amnestovaním podozrivých navštívil prezidentku Z. Čaputovú. Účel jeho návštevy bol jasný. Potreboval si zistiť ,,face to face“, či je prezidentka schopná akcie a bola by ho schopná odvolať alebo sa dokáže len platonicky znepokojiť a jeho kauzu nechá vyšumieť do stratena.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Organizovaný zločin je po amatérskych hlúpostiach Kočnera skonsolidovaný. Ešte vydrží dva a pol roka  do nových volieb a potom definitívne zatiahne roletu ako to bolo 30 rokov od revolúcie. Národ bude sladko búvať ďalej. Paralelné svety našich ľudí a ostatných budú fungovať nerušene ďalej. Mozgy, ktoré by mohli krajinu zachrániť budú húfne emigrovať, pretože v kriminálnom štáte, kde je stratou času bojovať s našimi ľuďmi, slobodný človek nedokáže žiť.

Peter Kollega

Peter Kollega

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  133
  •  | 
  • Páči sa:  2 390x

Proti všetkým. Za všetkých. Spiaci cleaner. Neviem, ale keď náhodou viem, tak sa väčšinou nemýlim. Veľa veci robím inak ako väčšinová spoločnosť. Od detstva sa zaujímam o politiku. Tam kde je Slovensko, EU dnes som bol bohužiaľ alebo bohudík niekedy na prelome tisícročí. Okolnosti ma prinútili dôslednejšie študovať detaily totalitných režimov, systém kriminálneho štátu, deštruktívny EUanalfabetizmus, povrchné teoretizovanie, ľahkovážnu kastráciu histórie. Dnes sedím na brehu babylonskej priepasti. Vášnivo pozorujem excelentné herecké výkony, nadradenoť politikov, novinárov, pseudoelít a pseudoinelektuálov, ktorí prakticky zastavili rozvoj západnej civilizácie. Žijem vo vyhnanstve. Mám doživotný zákaz pracovať na území Slovenska od neokomunistických darebákov v obore kde som mal udávať svetové trendy. Som členom minimálne 4 menšín bezhlavo ponižovaných Bruselom. S pani Lótovou a elánom hľadám 10 spravodlivých. Zoznam autorových rubrík:  Korunkové výletyAntihitlerA za 5 sekúnd 12Systém štátnej kriminalityHľadajme riešeniaČervené banányScifi talesUpsidedownov syndróm

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu