reklama

Vo voľbách získam 33,75%

Využívam mágiu 1. Apríla a oznamujem vstup do arény s myšlienkou získať v nasledujúcich voľbách 30.9. 23 33,75%.

Vo voľbách získam 33,75%
Koncert začína (Zdroj: Internet)
Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Vážení priatelia,

pozdravujem Vás v deň bláznov a bláznovstiev. Pevne verím, že Vaši priatelia i Vy ste dnes spáchali kopce kanadských žartíkov a veselo ste sa pobavili.

Tiež využívam posolstvo prvého Apríla a pokorne oznamujem vstup do politickej arény s myšlienkou získať v nasledujúcich voľbách 30.9. 2023 aspoň 33,75%.

Jedna zo základných ľudských skúsenosti hovorí, že myšlienka má najväčšiu silu. Bez nej by nebolo kolesa, žiarovky, internetu, ani tohto blogu.

Tak vstupujem do politického boja jedine s košatou myšlienkou a bez jediného Eura. Buď Vás presvedčím alebo nie.  

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Konám tak aj napriek tomu, že sa mi politika bridí, základným slovom môjho slovníka je "neviem", mám anticharizmu, nulové ambície, moje líderské schopnosti sú často spochybňované, som členom 4 minorít ponižovaných Bruselom, väčšinu veci robím naopak ako väčšina spoločnosti a mám plno zlých vlastnosti, ktoré ma podľa politických teoretikov na túto prácu vopred diskvalifikujú.

Na druhej strane mám pár extrémnych výhod, ktoré má v spoločnosti len pár jedincov a možno som jediný v krajine.

Napríklad - Prvú firmu som zakladal už 3 mesiace pred zamatom, pracoval som vo vysokej štátnej funkcii, kde som mal možnosť vidieť ako fungujú mechanizmy porciovania a likvidácie štátu, mám doživotný zákaz od neokomunistických oligarchov pracovať na Slovensku v práci, ktorú som miloval, moja hlava bola tak roztrieštená ako Slovensko dnes už pred 20-22 rokmi.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Dostal som sa z toho. Štúdium súvislosti, skúsenosti a podmienky ma prinútili posledných 12 rokov pracovať na reálne uskutočniteľnej vízii Slovenska, ktorú sa odvážim postupne predstaviť všetkým.

Presne za pol roka uvidíme, či sa môj "žart" vydaril a prvý Apríl bude prípadne novým štátnym sviatkom alebo to bol len zúfalý výkrik do tmy.

Na dnes stačí. V pondelok pomaličky štartujeme.

Slovensko musí rásť, Slovensko sa musí priblížiť na hranicu svojich limitov a dokonalosti, Slovensko musí do života zapojiť svojich najlepších jedincov, Slovensko musí využiť krízu svetovej identity a udávať nové normy existencie civilizácie.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Spolu s Erasmom Rotterdamským a pozdravmi

Chvála bláznovstva a Kollega pre celý svet

PK

Peter Kollega

Peter Kollega

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  133
  •  | 
  • Páči sa:  2 390x

Proti všetkým. Za všetkých. Spiaci cleaner. Neviem, ale keď náhodou viem, tak sa väčšinou nemýlim. Veľa veci robím inak ako väčšinová spoločnosť. Od detstva sa zaujímam o politiku. Tam kde je Slovensko, EU dnes som bol bohužiaľ alebo bohudík niekedy na prelome tisícročí. Okolnosti ma prinútili dôslednejšie študovať detaily totalitných režimov, systém kriminálneho štátu, deštruktívny EUanalfabetizmus, povrchné teoretizovanie, ľahkovážnu kastráciu histórie. Dnes sedím na brehu babylonskej priepasti. Vášnivo pozorujem excelentné herecké výkony, nadradenoť politikov, novinárov, pseudoelít a pseudoinelektuálov, ktorí prakticky zastavili rozvoj západnej civilizácie. Žijem vo vyhnanstve. Mám doživotný zákaz pracovať na území Slovenska od neokomunistických darebákov v obore kde som mal udávať svetové trendy. Som členom minimálne 4 menšín bezhlavo ponižovaných Bruselom. S pani Lótovou a elánom hľadám 10 spravodlivých. Zoznam autorových rubrík:  Korunkové výletyAntihitlerA za 5 sekúnd 12Systém štátnej kriminalityHľadajme riešeniaČervené banányScifi talesUpsidedownov syndróm

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu