reklama

Očkovacie hoaxy Ľuboša Blahu tentokrát stoja na štúdii o sliepkach

Ľuboš Blaha zo seba robí martýra. Opäť pritom šíri hoaxy.

Očkovacie hoaxy Ľuboša Blahu tentokrát stoja na štúdii o sliepkach
Písmo: A- | A+
Diskusia  (65)

Pred týždňom mal Ľuboš Blaha video s hoaxami o očkovaní, ktoré mu FB zmazal (tu som spravil komentované video k tomu: https://bit.ly/3oGC0ED). Tento týždeň je tu ďalšie, v ktorom sa Blaha stavia do role martýra, ktorého "upaľuje spoločnosť" kvôli inému názoru.

Skutočnými obeťami však sú ľudia, ktorí zomierajú, pretože uverili hoaxom, ktoré prezentuje aj Ľuboš Blaha. Hrdinami pandémie sú naopak ľudia v prvých líniách - pre mňa hlavne zdravotníci a zdravotníčky. Obeťami sú aj všetci tí, ktorí dodržiavajú opatrenia, správajú sa zodpovedne a sú súčasťou riešenia problému a nie jeho zväčšovania. Ťažké situácie prežívajú deti a mladí ľudia - nielen preto, že majú zavreté školy ale aj preto, že nemôžu si užívať svoje detstvo, vytvárať vzťahy a spoznávať svet okolo.

Blaha opäť prichádza s mnohými hoaxami. Napríklad jeden postavil na štúdii, ktorá je síce o očkovaní - ale o očkovaní sliepok (čo samozrejme nespomenul). Autor tejto štúdie, (publikovanej v roku 2015) pri téme očkovania Covidu jasne hovorí, že očkovanie je správna a dobrá cesta.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Dočítajte tento článok
s predplatným SME.sk.
Predplatné si môžete kedykoľvek zrušiť.
Pavol Koprda

Pavol Koprda

Prémiový bloger
  • Počet článkov:  10
  •  | 
  • Páči sa:  320x

Som štatutárom neziskovej organizácie., ktorá sa venuje práci s mládežou so záujmom o matematiku a fyziku. Dlhodobo sa zaujímam o témy vzdelávania, venujem sa neformálnemu vzdelávaniu a zážitkovej pedagogike. Okrem toho sa venujem práci s dátami a ich zrozumiteľnej komunikácii voči verejnosti. Počas pandémie som napísal na svojom facebooku množstvo textov ku Covid-19 z dátového pohľadu. Zoznam autorových rubrík:  Nezaradená

reklama

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu