reklama

Slová príliš osobné na to, aby som Vám ich povedal do očí 2

No blíži sa vám to! A vy si to asi tak celkom neuvedomujete, pretože stále neovládate texty. Začínam byť rád, že som neprijal tú Režisérovu ponuku, že Zahrať si jednu malú rolu. No iste. Už aj bez toho mám pocit trémy, ktorú zatiaľ, zrejme, trpím za vás. Vy ste profesionáli a zosypete sa až desať minút pred premiérou :)

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Kríž už nad vami visí. Žeby len mne pripomínal Damoklov meč? Lístky sú už vytlačené, polovica sedadiel už vie, koho zadok ich obsadí. Tým sedadlám vôbec nezávidím... Normálne ma až zamrazí, hoci viem, že to zvládnete, veď už máte zopár skúseností s verejným vystupovaním, no aj tak... budem vám držať palce... hneď z prvých radov!

Vyvinul sa na Vás príliš veľký tlak a ja dúfam, že pocit ponorkovej atmosféry pominie hneď po úspešnej premiére. A tá bude NAOZAJ super. A ak nie, tak príde "Ježiš" a režisérovi nakope riť, ako mi svätosväte prisahal :) Neviem sa toho dočkať... tedaaa...toho, ako sa vám to podarí :)

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Čo čert nechcel, stali ste sa vcelku uzavretou skupinou ľudí, bohužiaľ, nie preto, že by ste sa uzavreli vy pred svetom, ale preto, že sa uzavrel ten "úžasný svet srandy a úžasných čávov na gympli". Inak sranda, že vás hodnotia ľudia, čo vás buď nepoznajú, alebo vás nepoznajú a sú presvedčení o tom, že vás poznajú. No, dovolím si povedať, že Katka mala raz pravdu. Ale FAKT len raz, jediný krát! Človeka v škole nespoznáš, venuj mu z voľného času a zrazu ho začneš vnímať úplne inak.

Ona to samozrejme povedala len štyrmi, či piatimi slovami, no neznelo by to tak pekne...

Raz príde ten čas, kedy si budú tí úžasní playboyi a ubermenschovia z našej školy spomínať na to, že mali možnosť spoznať niekoho, ako ste vy. Iní, tí čo sa vás stránia, akoby ste zapáchali (a to sme už dávno robili "speed-stick" osvetu...<Moni, treba ešte dokonať to s tými chlpatými bruchami, bo ja neviem,o chvíľu tu už nebudem...>), si budú môcť trieskať hlavy o stenu, že nemajú podpisy tých z vás, ktorí to aj niekam do showbizu dotiahnu. Mohli by ich aspoň predať, keď už budú celkom na dne... Ja tie autogramy mať budem...

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Apropo... ten pamätník je furt u mňa, tak neviem. Ak ste usúdili, že v senilite budem neschopný si na vás spomenúť a nemá zmysel mi niečo zanechať, tak OK! Ale viete čo? Aj vy skončíte rovnako ako ja! :) Starí, šediví, na smrť vyplašený zo smrti samotnej. Ale nakresliť a podpísať by ste niečo mohli...

Spravil som chybu, keď som od začiatku do toho nešiel. Potom mi už boloblbé prísť, keď už ste mali po prvých predstaveniach. To, že z pôvodnejzostavy tam sú už len možno štyria ľudia, aj s Režisérom, niejepodstatné! :) Možno, keby som tu ostal ešte rok, tak to skúsim s vami. Nejakú malú roličku... kus nábytku, alebo kvetinu... Keby som neprešiel na maturách, alebo by som prepadol ešte skôr... Áno, mám na dosky nádej! Mám šancu!

SkryťVypnúť reklamu
reklama

...a aj to je dôvod, prečo by rodičia nemali čítať blogy svojich ratolestí...

V každom prípade sa vám pokúsim spraviť pekné odpočítavanie, alebo vám aspoň niečo zoženiem, aby ste vedeli, ako to máte blízko. Treba zarezávať! Keď už to aj nebude perfektné, som na vás všetkých strašne hrdý. Najmä na Dojku. Vytrpela si toho z vás najviac a ešte s tým nesekla. Možno nemá taký talent ako niektorí iní, no robí to rada a robí to PRE VÁS!

Držím vám palce, nech to dopadne akokoľvek, mám vás rád. Teda, tak rád, ako mi to moja pubertiacka hrdosť dovolí:) Som s vami!

Tomáš Kottra

Tomáš Kottra

Bloger 
  • Počet článkov:  36
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Veselý :)

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu