reklama

San Francisco, holé baby and the best job I will ever have

Tlačili do mňa zo všetkých strán, všetkými otvormi, namotávali jak širokorozchodné jojo, že vraj this is the best job you will ever have ty trtko, poď, bude sranda, joga ráno o piatej, potom thajská masáž, african dance, soul motion, primal energetics, sacred sexuality, biodanza, chi-kong, a podobné zverstvá. A každý večer boogie. Aj holé baby spomínali, nekresťanským sexom sa vyhrážali.  Krepáni, z Havaja sa ja mám 6 hodín pišišvoriť v lietadle a potom ďalších pať autom naprieč rozpálenou Central Valley? Trt. Uš uš som sa chcel vyslobodiť dobre mieneným obuškom ukazováku keď .. A vieš kto bude mať tohto roku na starosti kuchyňu? Crew from Esalen, pokračoval telefón. Chvíľku bolo ticho. I’ll be ready in 5 minutes, zachripel ktosi cudzím hlasom.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (10)

Did you ever taste food at Esalen ? Then you would understand. If there is a way to attain enlightenment through eating, they have the recipe.   Takže idem. Letenku mám. Ešte skočiť kúpiť nejaké dlhé gate a vyhrabať sveter čo sme si s Nastenkou jedno ráno na znak družby vymenili pod Elbrusom. Leto v San Francisku sa s nikým nemazná.  V práci nahlásim nečakané úmrtie babičky z Michaloviec. Aj trh japonských derivátov si otpočinie, možno už naveky.   Oblek prezlečiem za červerné trenírky, magnetickú kartu za píšťalku. Iba rozhladňa mi ostane. Akurát tie kostrbaté haluze z Japonska nahradia spliny s oveľa vyšším polynomickým číslom. So to speak.  Lebo, a teraz sa držte, tie holé baby nebudú len také ledajaké z Čuňovských. Všetky do jednej budú účastníčky letnej školy tanca.   So to speak.   A všetci dobre vieme čo taký tanec v kombinácii s vodou so ženami porobí. A ešte ak stratia posledné kúsky polyesteru .. Partie ktorým sa dostávalo pozornosti iba doma pred zrkadlom a na lekárskych prehliadkach začnú žiť aktívnym outdórovým životom.   A ja to budem všetko z rozhľadne pozorovať. Veď som za to platený. Síce nie veľa, ale ja beriem každú robotu veľmi zodpovedne. Sem tam, kvôli lepšiemu uhlu zídem zo svojhu posedu do dolín, akože skontrolovať hydrauliku, alebo či sa nepremnožili ondatry. Francúzákom laškovne poklepem po zábradlí, zapíšem čosi do zošitka (it’s getting hot in hera), odoberiem vzorky...   Hojaďunďa.   Budete mi chýbať krepáni.A ako veľmi synček?, opýta sa tatko Kráľ.  Asi ako japonské deriváty.  

jakub kráľ

jakub kráľ

Bloger 
  • Počet článkov:  52
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Na otázku, kto som, sa vzhľadom na moju ubíjajúcu nedôležitosť názory prekvapivo ostro rôznia. Ja osobne sa prikláňam k teórii o neuznanom byzantínskom cisárovi, ktorého 29. mája 1453 na hradbách Carihradu rozpitvali Turci (au) .. Rád hladkám jemné veci.Tu sú obrázky.A píšte. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáHawai'i CallsAmerican beautySunday afternoonsA little too close to GodSlovensko, krajina môjho disenOtporúčamTypi na voľný čas

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu