reklama

Kým dorazí zásielka, bude zo mňa Matuzalem!

Chcete absolvovať test trpezlivosti a pevných nervov? Nevadí vám čakať? Nakupujte v lekárni Pilulka!

Kým dorazí zásielka, bude zo mňa Matuzalem!
Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)

S internetovou lekárňou Pilulka som mala doteraz celkom priateľné skúsenosti. Aby som však nezaspala na vavrínoch a otestovala si svoje asertívne "skilly", rozhodla sa otestovať moju trpezlivosť. To nemala robiť. Keď zacítim, že som v práve, mením sa na nasrdeného dikobraza, pripraveného vystreliť niekoľko svojich pekne štipľavých ostňov do zadnice narušiteľa. Našťastie som sa pri objednávke nedopustila kardinálnej chyby a nezaplatila ju vopred. Inak by som už bola o niekoľko desiatok eur ľahšia a o nejeden šedivý vlas bohatšia. Príbuzní by pátrali, čo mi je, keď uprostred noci kričím zo sna, budím sa v móde nasrdenosti roja sršňov a neovládateľne mi myká kútikom oka. A to všetko má na svedomí jedna popletená objednávka.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Keď mi počas vianočného obdobia statočne pil krv Slovak Parcel Service, čomu som venovala aj jeden zo svojich blogov, toľko som sa s nimi naťahovala, až som dostala vianočný darček v januári. Áno, aj majster tesár občas zatne vedľa, no ak by ním bola Piluka, zaťala by si do vlastného kolena. Po mojej poslednej skúsenosti som odhodlaná vyhnúť sa tejto internetovej lekárni veľkým oblúkom.

Ešte začiatkom augusta som na Pilulke urobila celkom obsiahly nákup, na čo som sa dočkala e-mailu v znení "veľmi nás to mrzí, no odoslanie objednávky sa oneskorí o 1 až 2 pracovné dni. Tak som si povedala, že okej, veď sa z toho "nepototo". Nakoniec sa to "pototo" celkom samo. Trinásť dní som o svojej objednávke nechyrovala, až mi nakoniec došla trpezlivosť. Slušne som im vynadala, že ma nechali čakať a neprejavili ani náznak "obchodníckeho ducha". Ostala som obarená, keď mi pani v zákazníckom servise tvrdila, že mi jej kolegyňa poslala e-mail, ktorý som nikdy nevidela. Prekutrala som svoju e-mailovú schránku durchom-durch a ani stopy. Možno ho zhltol kyberpriestor, možno nikdy neexistoval a možno to bolo celé nedorozumenie. V každom prípade sa tím Pilulky mal zaujímať, či som ich e-mail dostala, keď nemali odo mňa odpoveď, a nie čakať 13 dní, kým do toho začnem rýpať.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ak teda chcete ušetriť za šedivý melír, ašpirujete na matuzalemský vek, nevadí vám na vybavenie zásielky čakať a radi sa doťahujete, smelo to s Pilulkou risknite. Jediné pozitívum na celej skúsenosti bolo, že sa mi ospravedlnili a nerobili problémy, keď som objednávku stornovala. Snáď sa do budúcnosti poučia a zaplatia si nejakého šikovného ajťáka, ktorý ich web naprogramuje tak, aby ich upozornil na nedoručené e-maily.

Kristína Jakubičková

Kristína Jakubičková

Bloger 
  • Počet článkov:  173
  •  | 
  • Páči sa:  685x

Mám rada prácu so slovami. Vyberať to najvýstižnejšie je pre mňa také napĺňajúce, ako keď niekto rád skladá puzzle a nachádza zodpovedajúci diel skladačky. Ja si skladám vety a z nich súvetia a text. Zoznam autorových rubrík:  SpoločnosťPolitikaPsychológiaOsobnostný rozvojVzťahyŽivotné prostredie

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu