reklama

Tvor, ktorý ťa ľúbi viac ako sám seba

Áno, áno, už som sem dlho nič nenapísala a ak mám pravdu povedať, ani sama neviem prečo. Povedala by som, že svoj čas som investovala niekde inde. Myslím, že hlavne do starostlivosti a výcviku mojich najväčších lások.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

A preto som sa rozhodla, že tento článok v blogu venujem iba im. Začalo sa to pred deviatimi rokmi, keď ako hyperaktívne dievča nevedela čo od dobroty so sebou, tak mi rodičia kúpili prvé šteniatko. Volá sa Fram. Tak som svoj čas začala venovať iba jemu. Tak sa u nás postavila jedna voliéra a ani by mi nenapadlo, že ich bude ešte viac. Potom som oca nahovorila, aby mi kúpil ďalšieho psa. Slovo dalo slovo a dostala som polročnú šalenu vychodniarku Stelu a o rok na to sme sa s bratom dohodli a kúpili sme si šteniatko- Princa. Ako rástol tak mu bolo smutno, preto sme opäť navštívili východ a doniesli sme si odtiaľ malé guľaté klbko- Koru. 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ani som sa nenazdala a Stela mala šteniatka. V prvom vrhu mala 11 šteniatok- doma sme si nechali jedno šteniatko- Ega. Doma sme mali hotovú strážnu službu. Ako išiel čas, tak pribúdali ďalšie šteniatka. Žiaľ, začalo nás aj ubúdať, kedže Princa nám ukradli a Kora zomrela :( Stela nám chcela spraviť radosť, tak nám dala 9 šteniatok z ktorých sme si nechali sučku Xaru. Žiaľ, Stela nás pri poslednom pôrode opustila, tak sme sa o šteniatka starali my. Zostali tri a nechali sme si doma psíka Foresta a sučku Freu. Egovi a Frei bolo určite smutno za mamou, preto sa jeden po druhom v rozmädzí pol roka vybrali za ňou :( Okrem kopovov sme mali doma taktiež dvoch "guľášov" Maca a Dona, ktorý nás kvôli vysokému veku taktiež opustili....

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Momentálne mám doma 3 psy- Frama, Xaru a Foresta. Môžem vám povedať, že nie je nič lepšie na svete ako prísť zo školy domov unavená a vidieť ich pohľady. Pohľady lásky a milovania ale vy, ktorí máte doma psa, to určite poznáte a kto nie, určite si nejakého kúpte. Garantujem vám, že vás nabijú takou energiou že už nikdy nebudete smutní.

Don, Maco, Fram, Stela, Princ, Kora, Ego, Xara, Forest, Frea mala by som doma pekný zverinec a dosť veselo však?? :)

Kristína Michalovská

Kristína Michalovská

Bloger 
  • Počet článkov:  9
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som veselé niekedy až šialené dievča, ktoré miluje zvieratá, slnečné lúče, vôňu pokosenej trávy, dážď a hlavne prírodu a všetko s ňou spojené :)Kto raz položil srdce na oltár prírody, stáva sa navždy túlavým psom... Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu