reklama

Ako Roman Mikulec urazil Romanu Tabák

A nielen tú. Nitku nenechal suchú ani na jej straníckom šéfovi Borisovi Kollárovi.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

„A ty sa s kým bavíš? Sa preber. Ja nie som tvoj k*k*tko Boris,“ napísal v súkromnej konverzácii Mikulec svojej bývalej straníckej kolegyni. Iniciatívna Romana pritom len chcela pomôcť starostom slovenských obcí s narastajúcim počtom migrantov. A namiesto vďaky sa dočkala takejto potupy. Našťastie jej Mikulec tie slová adresoval len prostredníctvom správ a nie priamo do oči. V opačnom prípade by mu to zrejme Romana vysvetlila ručne stručne ako poslankyni Cigánikovej.

Boris Kollár sa nechal počuť, že mu prekáža hlavne to, ako sa minister vnútra zachoval k žene. Nuž, Boris to na rozdiel od p. Mikulca so ženami vie a ten sa má čo od neho učiť. Známy milovník žien totiž nemá rád osobné útoky a v minulosti sa už podobným spôsobom zastal Denisy Sakovej, z ktorej si robil posmech Jožo Pročko. No povedzte, nie je to radosť mať takýchto gentlemanov v parlamente? Boris ale môže pokojne spávať. Pán Mikulec sa pani poslankyni Tabák údajne ospravedlnil a celá vec je pre ňu týmto uzavretá. Pán minister však nespomína, či sa nejakým spôsobom ospravedlnil aj druhému zúčastnenému, ktorého otituloval telesným orgánom.

Samotná Romana pritom tiež podporila odvolávanie svojho menovca Romana. To však nepomohlo a minister tento celkovo ôsmy pokus o svoje odvolanie prežil. Ako sa nechala poslankyňa neskôr počuť, bola to taká menšia politická pomsta za jeho nevhodné vyjadrenia na jej adresu. Všetci tomu veríme a sme pevne presvedčení, že nebyť Mikulcovho hulvátskeho správania, tak Romana svojho bývalého straníckeho kolegu rozhodne podporí. Aj za cenu, že by mala ísť proti svojmu súčasnému chlebodarcovi Borisovi a jeho hodnotám. Otázkou ale zostáva, že kto potom zverejnil túto konverzáciu? Odpovede sa tu asi nedočkáme, ale jedno vieme určite. To, čo sa deje v slovenskom parlamente, je silný tabak pre nás ľudí.


SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Zdroj : Dnes24
Zdroj : Dnes24 
Ľudmila Križanovská

Ľudmila Križanovská

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  89
  •  | 
  • Páči sa:  3 765x

Zaujimam sa o témy ako psychológia, osobný rozvoj, zdravie. Dlhé roky som pracovne pôsobila v Uk a teraz si užívam všetky radosti a starosti, ktoré život na Slovensku prináša.Milujem prechádzky v prírode, rovnako ako aj blogy Irenky Simunekovej. :) Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu