reklama

Skvelý Pavol Regenda opäť skóroval v drese káčerov a Šimon Nemec v Devils podal kvalitný výkon

Pavol Regenda dnes v noci opäť skóroval proti Arizone. Šimon Nemec strávil na ľade v drese diablov vyše 20 minút!

Skvelý Pavol Regenda opäť skóroval v drese káčerov a Šimon Nemec v Devils podal kvalitný výkon
Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Káčeri z Anaheimu zvíťazili nad Arizonou Coyotes 3:1. Gólom sa opäť zaskvel Pavol Regenda. Na gól mu nahrávala jedna z hviezd káčerov Troy Terry naozaj ukážkovo. Video gólu :

https://vm.tiktok.com/ZMFLMRfRH/

Regenda sa v NHL bije naozaj úžasne o pozíciu v prvom tíme. V prvom prípravnom zápase hral až v štvrtej formácii, no pripísal si gól znovu proti Arizone. V druhom prípravnom zápase ho tréner zaradil do druhej formácie a pri prehre 4:5 proti ,,žralokom” zo San Jose si pripísal asistenciu. Zaznamenal icetime s hodnotou 17 minút a 8 sekúnd. V dnešnom nočnom zápase proti Arizone ho tréner posunul až do prvej formácie, kde hral skutočne skvelo po boku hviezdy tímu Terryho a novej kvalitnej posily Stroma, ktorý prišiel z New Yorku Rangers. Pripísal si naozaj krásny gól a predviedol veľmi slušný výkon. Bez sekundy zaznamenal takmer 20 minútový icetime (!), čo je dôkaz toho, že skutočne sa trénerovi zapáčil. Bol najvyťaženejším útočníkom tímu káčerov! Zablokoval strelu, dva krát vystrelil na bránku súpera a bol výlúčený na 2 minúty. Treba však povedať, že tá porcia icetime ukazuje, ako Regenda skvelo pracuje. Nakoľko je nováčikom, tak čas na ľade bude vysoký, aby si ho káčeri preverili, či skutočne má na prvý tím . Zlepšil svoj výkon oproti zápasu so žralokmi, keďže tam stratil 2 puky. V Anaheime sú z neho nadšení. Útočníka jeho rangu môžete použiť pri presilovkách, ale aj oslabeniach. Verme, že Regovi sa bude naďalej takto skvelo dariť.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Regenda v drese Anaheimu
Regenda v drese Anaheimu 

Šimon Nemec si v drese diablov z New Jersey Devils pripísal prvý štart v prípravnom zápase proti New Yourku Islanders. Tím diablov vyhral 4:1. Nemec zaznamenal pekný večer a určite na prvý zápas nesklamal. Odohral 20 minút a 37 sekúnd a bol druhý najvyťaženejší hráč Devils po hlavnom obrancovi Devils Hamiltonovi. Vystrelil na bránku, zblokoval jednu strelu, ale čo najviac, tak získal 3 puky. Stal sa v tejto štatistike najlepším hráčom na ľade v danom zápase! Ukazuje to len jeho herný prejav, že vie podporiť útok a pritom hrať a vraciať sa defenzívne. Navyše prehľad v hre má naozaj skvelý a bolo vidieť aký je uvoľnený. Dokonca sa dostal do druhej presilovkovej formácie, ktorá bola v zložení Zetterlund, Haula, Wood, Sharangovich a na modrej čiare práve Šimon Nemec. Dvojka draftu sa teda ukázala v skvelom svetle. Horšie by to mohlo byť s pozíciou v prvom tíme, kde ho zatiaľ vidím do tretej formácie. Ak však zlepší výkony, môže sa posunúť vyššie a hlavne do prvého tímu. Tréner diablov sa vyjadril, že minimálne 10 rokov nevidel tak skvelého obrancu ako je Nemec. Určite s ním bude Devils počítať do budúcnosti, nakoľko hlavný obranca Hamilton je veľkou záťažou pre platový strop a poberá až 9 miliónov ročne. Devils majú tohto roku ozaj slušný tím a sme zvedaví ako to všetko pôjde a či sa dostanú po dlhšej dobe konečne do play off NHL. Tatar v zápase proti Islanders nenastúpil, pričom nenastúpil kompletne prvý útok s Hischierom, Brattom a Tatarom, oproti zápasu proti Montrealu.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Verím, že sa našim mladíkom v NHL bude naďalej dariť. Vidíme sa pri ďalšom článku. Nezabudnite odoberať môj Tik-tok účet, ako aj ostatné sociálne siete.

Marek Kytka

Marek Kytka

Bloger 
  • Počet článkov:  34
  •  | 
  • Páči sa:  20x

Milujem prírodu, turistiku, cestovanie, pričom rád navštevujem krásne miesta a najmä hrady a zámky. Ak máte záujem o spoluprácu, reklamu, propagáciu, promo, súťaž, príspevok na mojich sociálnych sieťach, tak ma neváhajte osloviť :) Zoznam autorových rubrík:  ŠportCestovanieCvičenie, strava, tréningy

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu