reklama

Prečo "žeriem" Igora Matoviča

Igor Matovič nie je insitný, hlúpy a už vôbec nie je nenormálny. Igor Matovič so svojím imidžom „jednosakového“ bojovníka za práva obyčajných ľudí vie presne, čo robí. Aspoň si to tak myslím.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Môže byť niekto hlúpy a naivný, keď dokáže vybudovať úspešnú firmu? Táto fantázia patrí do úrovne Forresta Gumpa, nie však na Slovensko. Igor Matovič nepotrebuje dobre vyzerať, nepotrebuje značkové oblečenie a niekedy mám pocit, že sa nepotrebuje ani holiť a česať. Igor Matovič – renegát a ikona slovenského parlamentu v jednej osobe, ktorá nepotrebuje veľké množstvo bilboardov ani televízne reklamy. O problémoch sa nevyjadruje sofistikovane a už vôbec nie štátnicky. Napriek tomu sa o ňom píše, pravidelne sa objavuje na televíznych obrazovkách. I keď sa v jednom zo svojich príspevkov v inzertných novinách posťažoval, že ho STV ignoruje, ľúto mu to byť určite nemusí. Svoju slávu si užíva v určite sledovanejších a čítanejších médiách. Mám taký pocit, že Igor Matovič vie presne, čo robí. Tak, ako keď prepísal majetok na svoju ženu s odôvodnením, že si to zaslúži.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Anička mu jednu vylepí a on sa nehanbí o všetkom pekne porozprávať. Potom zase stanuje na námestí. Je z toho kauza dobre že nie na tri dni. Lebo Obyčajným ľuďom najprv odmietli postaviť stan. Nič to, tak budeme spať v spacákoch. A sme opäť v hlavných správach. Potom zase rozdáva banány v parlamente a bije sa s Rafajom. Bývalého premiéra nazve tárajom, svojich straníckych kolegov posiela na detektor lži a to všetko za výdatnej pomoci médií. Vytvára okolo seba „buzz“, je zaujímavý pre novinárov i ľudí. Nemusí dobre vyzerať, krátky brífing sa dá predsa spraviť aj v lyžiarskom pulóvri. Palec hore Igor Matovič za to, že ste pochopili, čo si dnešná doba žiada. V SDKÚ to bohužiaľ nepochopili, preto chodia po vlakoch, SAS zase vyzerá, akoby mlela z posledných invenčných nápadov a v SMERE už musia byť riadne nervózni. Miesto obľúbeného populistu bolo totiž roky vyárendované jednou osobou. Ukoristili ste si kus mediálneho priestoru. Ak vám tento imidž niekto poradil, klobúk dolu. Ak ste si to tak nastavili sám od seba, tak ste geniálny.

Silvia Láslopová

Silvia Láslopová

Bloger 
  • Počet článkov:  1
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Človek, žena, grafoman, bývalá aj súčasná novinárka Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu