reklama

Dobrí chlapci sú úplne v pohode a tí zlí aj tak nezavolajú

Nízke, vysoké, mladé, staré, krásne, škaredé, skromné či okázalé. Všetky by sme vraj chceli zlých chlapcov.. nie je to celkom pravda a keď už sme pritom.. No no no.. načo?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Teraz sa zrejme zamyslela každá slečna či pani a spomenula si na meno kolíka z minulosti, ktorý sa stal výrazným medzníkom v jej živote. A po jeho krátkom či dlhšom, v každom prípade ničivom účinkovaní v jej existencii sa časová os žitia zmenila na jednoduchú priamku s jediným bodom - pán XY: a všetko čo sa udialo, bolo pred XY a po XY.

A to bol určite zlý chlapec, ktorý bol vlastne práve preto ten najlepší. Bol to presne ten, ktorého číslo viete naspamäť doteraz, ten, ktorý bol vždy úspešný a nad vecou ale hlavne bez citov. Chceli sme, aby bol ten, ktorý nás pozve do kina, povie, že ešte nikdy k nikomu necítil to čo k nám, prípadne zaklope 14.2. na naše dvere s nejakým šialeným vyznaním a kvietkom medzi zubami. Ale keďže to nikdy neurobil, miliónkrát sme prosili najvyššiu moc, aby sme sa ocitli vo filme Eternal sunshine v hlavnej úlohe, alebo si aspoň želali horšiu pamäť. Žiaľ, spomienky ostávajú a antiginkgo sa nepredáva. Preto je v tomto prípade najlepším liekom prevencia: vždy, keď sa naskytne príležitosť, vyhnúť sa takému jedincovi oblúkom. Dá sa to vôbec? A ozaj, ako vlastne vyzerá? 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Jeho vizuálna podoba sa mení, pretože, prirodzene, kráča s dobou a módou. Nedá sa teda presne určiť, ako ho bezpečne rozpoznáte. A dnes už vôbec nie, v dobe ulízaných vlasov, bradatých mladíkov a okuliarnikoch na bicykloch bez prehadzovačky (nemyslím vlasovej :)). Existuje však jednoduchá finta: stopercentne ho zachytíte v miestnosti plnej rôznych druhov pánov. On bude totiž jediný, ktorý sa vám zapáči. Bude sedieť zrejme bez ženy alebo dievčaťa a okolo neho bude veľa veselých ľudí a všetci budú piť pivo. A vás si nevšimne.

Na tisíc percent sa ozve váš vnútorný hlas ako pud sebazáchovy, lebo toto sa predsa nestalo prvýkrát. A bude kričať: "Tohto si chcem zobrať domov!" V tomto prípade ihneď zaraďte spiatočku a choďte domov sama. Dajte si víno a zabudnite na všetko, čo ste v ten večer videli. Potom vám zlovestne pípne telefón a cez whatsappohangoutsoviberový kanál vám napíše dobrý chlapec. A tu je ten bod!

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Dobrý chlapec nemusí byť vždy ten ochotný kolega s mapami pod pazuškami, ktorý vás odprevadí z Petržalky do Karlovky, lebo to má po ceste, pričom býva v Ružinove. Je to človek, ktorý s vami v prípade online komunikácie konverzuje súvisle, bez prestojov, používa emotikony, pozdraví sa na začiatku a na konci sa rozlúči. Je to muž, ktorého keď zbadáte, je vám príjemne bez toho, aby ste na to mali dôvod. Je to človek, ktorému zavoláte po party a hodinu mu viete vykladať čo všetko ste povyvádzali. Je to osoba, ktorá bude s vami ako jediná upratovať spúšť, ktorú po sebe zanechal prasknutý radiátor. Okrem toho pekne vonia, vždy tu bude pre vás, vadia vám ženy, ktorým sa páči a nikdy nezabudne na vaše narodeniny. A vedeli by ste ho pomilovať.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Takže ak máte niekoho takého v blízkosti, možno je to ten váš dobrý chlapec, ktorý je naozaj úplne v pohode. Tak si ho užite, kým sa neobjaví lepšie dievča, ako ste vy... A čo s tým zlým? Objednajte mu na tajňáša ďalšie pivo pre dobrý pocit, že ste sa akože stretli a potom choďte na to vínečko. A nič si nevyčítajte, však aj tak by nezavolal... :)

Lena Srame

Lena Srame

Bloger 
  • Počet článkov:  8
  •  | 
  • Páči sa:  0x

som hlavne žena, čo občas rozmýšľa ako pán.. som dcéra (nie povolaním :)), sestra, speedy, hyperoška, chodiaci úsmev, myšlienkové turbo, veselý, hlučný element milujúci zábavu, systém, energiu, vône a jeseň... Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu