reklama

Obhajoba

Pri čítaní blogu ma až zarazilo množstvo článkov, zadupávajúcich pána premiéra pod zem. Toto začudovanie presne vyjadrila moja Láska, citujem: Všade kam idem, nadávajú na Fica. Tak by ma zaujímalo, kto ho vlastne volil. Ja vám však chcem dokzať, že pán premiér je obeťou niečoho mocnejšieho ako on.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (25)

Treba sa na to všetko pozrieť z iného hľadiska. To je zásada prvá. Pán premiér je komunista, tak z toho vychádzajme.

Vybral si ministrov, ktorí mu robia iba hanbu a vyzerá to, že súneschopní a na svoj post sa nehodia? To je klasický komunistický genóm.Nič neobvyklé.

Že odmieta priznať krátkozrakosť svojej politiky a politiky svojich ministrov? Genofond komunistov je takýchto vecí plný.

Obviňuje všetkých zo všetkého, pričom iba on je čistý? Opäť nepríjemné dedičstvo starých čias. Spasiteľský syndróm, má ho asi každý. Znova genetika.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Má pocit, že média nie sú objektívne, keď uverejňujú správy, ktorésa mu nepáčia? A vy chcete, aby komunista súhlasil s necenzurovanoutlačou? To snáď ani nemôžete myslieť vážne!

Nechce zmluvu o výhrade svedomia? Tak im treba, náboženským rýpalom! Máme predsa MATERIALIZMUS!

Výrazný protiamerikanizmus (aj keď niekedy správny)? Ale veď to jetradícia! On je reprezentant! Nemôžete chcieť od neho, aby zradilstanovy, ktoré múdri súdruhovia vymysleli pred boh vie koľkými rokmi! A o tom to je. Pán premiér za nič nemôže. Je v tom nevinne. Stal saiba ďalšou smutnou obeťou stranníckej genetiky. Preto vás vyzývam,neosočujte ho. Pochváľte, ho, že to robí dobre. Že je správnykomunista, že Strana (pokúste sa, aby to aj znelo ako s veľkým S) je naneho určite hrdá. Že ničí ten prekliaty imperializmus a zahnívajúciamerikanizmus lepšie, ako to dokázala celá rada stranníkov pred ním.Akurát mu nezabudnite odkázať, že si na túto súdruhom milú činnosťvybral zlé mesto a že Pezinok je o pár kilometrov vedľa...

Jozef Luhový

Jozef Luhový

Bloger 
  • Počet článkov:  21
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som študent, ktorý celkom náhle zistil, že bez písanie nedokáže existovať. Zoznam autorových rubrík:  Mojimi očami...všetky svoje lásky...Moja tvorba

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu