reklama

Často je v živote dôležitejšie to nepovedané a nezvestované!

“Všetkým národom sa najprv musí zvestovať dobrá správa.” - Marek 13:10.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

V mnohých krajinách môžeme vykonávať našu činnosť bez prekážok. Žiješ v krajine, kde je náboženská sloboda? Ak áno, polož si otázku: Ako túto slobodu využívam? V týchto posledných dňoch sa Jehovovi služobníci zúčastňujú na tej najväčšej zvestovateľskej a vyučovacej kampani v dejinách. Každému z nás sa otvára veľa príležitostí na službu. Ako môžeš využiť toto pokojné obdobie? (2. Tim. 4:2)

Mohol by si sa ty alebo niekto z tvojej rodiny ešte viac zapojiť do služby alebo sa dokonca stať priekopníkom? Teraz nie je čas hromadiť si peniaze a majetok. Počas veľkého súženia nám hmotné veci nebudú nič platné. (Prísl. 11:4; Mat. 6:31–33; 1. Jána 2:15–17) Mnohí zvestovatelia sa naučili nový jazyk, aby pomohli druhým spoznať Jehovu. Božia organizácia podporuje ich úsilie tak, že vydáva biblické publikácie vo vyše 1 000 jazykoch!

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

PS: Tak sa zdá, že už žijeme v čase konca, keď dobré posolstvo bolo dostatočne zvestované po celej Zemi a pomazaný ostatok bol zhromaždený! Prišiel čas súdu od Ježiša Krista, ktorý začne domom Jehovu Boha!

w20.09 16 ods. 9 – 11

Jozef Lužinský

Jozef Lužinský

Bloger 
  • Počet článkov:  4 517
  •  | 
  • Páči sa:  833x

Autor sa bude snažiť budovať, povzbudzovať a utešovať ľudí (vrátane samého seba) svojou prózou i poéziou. Zoznam autorových rubrík:  ZivotTeológiaHistoriaVedaBudúcnosťVieraFotkyHudbaPoéziaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu