reklama

Prispôsobujú si proroctvá aby sa cítili úžasne silní!

“Ja sám budem hľadať svoje ovce a budem sa o ne starať.” - Ezechiel 34:11.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

“Môže matka zabudnúť na svoje dieťa, ktoré dojčí?“ Túto otázku položil Jehova prorokovi Izaiášovi. A svojmu ľudu povedal: „Aj keby žena zabudla, ja na teba nikdy nezabudnem.“ (Iz. 49:15) Jehova sa neprirovnáva k matke často, no v tomto prípade to urobil. Hlbokú lásku, ktorú cíti k svojim služobníkom, prirovnal k láske, ktorú matka cíti k svojmu dieťaťu. Väčšina matiek by súhlasila s tým, čo hovorí sestra, ktorá sa volá Jasmin:

“Pri dojčení sa medzi matkou a dieťaťom vytvára výnimočné puto, ktoré pretrvá celý život.“ Jehova si všimne, keď niektoré z jeho detí prestane chodiť na zhromaždenia a do zvestovateľskej služby. Mnohí z našich drahých bratov a sestier, ktorí sú nečinní, sa vracajú späť do zboru, a my z toho máme veľkú radosť. Jehova si praje, aby sa vrátili, a my si to prajeme tiež. (1. Petra 2:25)

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

PS: Prorok Ezechiel v horecitovanom verši hovorí o pozemských Božích synov, o ktorých sa v jeho mene bude starať Ježiš Kristus, pretože oni sú jeho pomazaní bratia, ešte žijúci na Zemi v čase konca!

w20.06 18 ods. 1 – 3

Jozef Lužinský

Jozef Lužinský

Bloger 
  • Počet článkov:  4 517
  •  | 
  • Páči sa:  833x

Autor sa bude snažiť budovať, povzbudzovať a utešovať ľudí (vrátane samého seba) svojou prózou i poéziou. Zoznam autorových rubrík:  ZivotTeológiaHistoriaVedaBudúcnosťVieraFotkyHudbaPoéziaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu