reklama

Slová Krista exkluzívne adresované jeho bratom!

“[Zameriavajme sa] na to, čo je neviditeľné, lebo viditeľné je dočasné, ale neviditeľné je večné.” - 2. Korinťanom 4:18.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Nie všetky poklady sú našim očiam viditeľné. Tie neviditeľné sú v skutočnosti najvzácnejšie. Ježiš vo svojej Kázni na vrchu hovoril o „pokladoch v nebi“, ktoré sú oveľa cennejšie než peniaze či majetok. A dodal: „Kde je tvoj poklad, tam bude aj tvoje srdce.“ (Mat. 6:19–21) Ak niečo považujeme za veľmi cenné, urobíme všetko, čo je v našich silách, aby sme to získali.

Ako si môžeme zhromažďovať „poklady v nebi“? Tak, že si získame dobré meno u Boha. Takéto poklady sa podľa Ježišových slov nikdy neznehodnotia ani nám ich nikto neukradne. Apoštol Pavol nás povzbudzuje, aby sme sa zameriavali „na to, čo je neviditeľné“. (2. Kor. 4:17, 18) K týmto neviditeľným pokladom patria všetky dobré dary, ktoré od Jehovu dostaneme v novom svete. Prejavujeme za tieto dary vďačnosť?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

PS: Keby boli komentáre písané pomazanými bratmi Ježiša Krista, potom by boli schopní pochopiť a správne interpretovať inšpirované slová Božieho jednosplodeného syna Ježiša!

w20.05 26 ods. 1 – 2

Jozef Lužinský

Jozef Lužinský

Bloger 
  • Počet článkov:  4 516
  •  | 
  • Páči sa:  832x

Autor sa bude snažiť budovať, povzbudzovať a utešovať ľudí (vrátane samého seba) svojou prózou i poéziou. Zoznam autorových rubrík:  ZivotTeológiaHistoriaVedaBudúcnosťVieraFotkyHudbaPoéziaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu