reklama

Úloha od nášho nebeského Otca je vyučovať pravdu!

“Ako veľa je tvojich diel, Jehova! Všetky si ich urobil múdro, zem je plná tvojich výtvorov.” - Žalm 104:24.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Ako sa väčšina ľudí v tvojom okolí pozerá na prácu? V mnohých krajinách dnes ľudia pracujú namáhavejšie a dlhšie než kedykoľvek predtým. Nemajú čas na odpočinok, na svoju rodinu ani na duchovné veci. (Kaz. 2:23) Na druhej strane, niektorým ľuďom sa vôbec nechce pracovať a stále sa na niečo vyhovárajú. (Prísl. 26:13, 14) Mnohí ľudia vo svete majú nevyrovnaný pohľad na prácu.


Ale zamysli sa nad tým, ako sa na prácu pozerá Jehova a Ježiš. Niet žiadnych pochýb o tom, že Jehova rád pracuje. Ježiš sa vyjadril: „Môj Otec stále pracuje až dosiaľ, i ja stále pracujem.“ (Ján 5:17) Predstav si všetku tú prácu, ktorú Boh vykonal pri stvorení nespočetného množstva anjelov a nekonečného vesmíru! Príkladom Božích stvoriteľských diel je aj naša nádherná planéta Zem.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

PS: Práca pomazaných bratov Ježiša Krista je pomocou učenia pravdy robiť učeníkov-uctievateľov pre Jehovu Boha, nášho Stvoriteľa! Je to práca podobná Adamovej, keď mu bolo zverené pomenovať celú živočíšnú ríšu v rajskej záhrade Edén!


w19.12 2 ods. 1 – 2

Jozef Lužinský

Jozef Lužinský

Bloger 
  • Počet článkov:  4 513
  •  | 
  • Páči sa:  828x

Autor sa bude snažiť budovať, povzbudzovať a utešovať ľudí (vrátane samého seba) svojou prózou i poéziou. Zoznam autorových rubrík:  ZivotTeológiaHistoriaVedaBudúcnosťVieraFotkyHudbaPoéziaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu