reklama

Veľmi často zrelší uctievatelia Jehovu dokážu viac!

“Neodvrhuj ma v čase staroby, neopúšťaj ma, keď mi ubúda síl.” - Žalm 71:9.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Ježiš povedal, že Jehova si veľmi cení našu službu, aj keď už máme vyšší vek a zdá sa nám, že toho preňho môžeme urobiť len veľmi málo. (Žalm 92:12–15; Luk. 21:2–4) Preto sa zameriavaj na to, čo môžeš robiť, a netráp sa tým, čo nemôžeš robiť. Napríklad môžeš druhým hovoriť o Jehovovi, modliť sa za bratov a sestry a pomáhať im, aby mu naďalej verne slúžili. Jehova ťa považuje za svojho spolupracovníka preto, že ho zo srdca poslúchaš, a nie preto, čo dokážeš robiť. (1. Kor. 3:5–9)

Sme veľmi vďační, že uctievame Boha, ktorý miluje svojich služobníkov a cení si ich. Vytvoril nás, aby sme konali jeho vôľu, a keď mu verne slúžime, dáva to nášmu životu zmysel. (Zjav. 4:11) Ľudia vo svete nás možno považujú za bezcenných, ale Jehova sa za nás nehanbí. (Hebr. 11:16, 38) Keď ťa skľučuje vážna choroba, finančné ťažkosti alebo vyšší vek, nikdy nezabudni, že nič ťa nemôže oddeliť od lásky nášho nebeského Otca. (Rim. 8:38, 39)

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

PS: Jehova Boh a jeho syn Ježiš Kristus milujú služobníkov Stvoriteľa a Zvrchovaného Vládcu vesmíru! Ale to sa ale nedá povedať o tých, ktorých zodpovednosť je byť pastiermi jeho verného stáda!

w20.01 18 ods. 16;19 ods. 18 – 19

Jozef Lužinský

Jozef Lužinský

Bloger 
  • Počet článkov:  4 516
  •  | 
  • Páči sa:  832x

Autor sa bude snažiť budovať, povzbudzovať a utešovať ľudí (vrátane samého seba) svojou prózou i poéziou. Zoznam autorových rubrík:  ZivotTeológiaHistoriaVedaBudúcnosťVieraFotkyHudbaPoéziaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu