reklama

Vstúpte s nami na Virtuálnu PM Konferenciu 2021

Už tretíkrát sme v rámci DT ITSO SK partnerom konferencie projektového manažmentu. Sme Lucka Komorníková a František Šofranko a sme koordinátori za Deutsche Telekom IT Solutions Slovensko pri plánovaní a príprave konferencie.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Dovoľte nám poukázať na dôležité informácie tohtoročnej PM Konferencie.

Minuloročná PM Konferencia sa kvôli pandémii konala online. Boli sme nadšení z toho, že tento rok to konečne vyjde a všetci sa stretneme pod jednou strechou, tvárou v tvár… Aj tento ročník sa (žiaľ) bude konať virtuálne. No o to viac sa tešíme na všetkých priaznivcov a návštevníkov, ktorí si ju nenechajú ujsť ani vo virtuálnej podobe.

Prvá PM Konferencia sa uskutočnila v roku 2019 ešte v prezenčnom formáte.
Prvá PM Konferencia sa uskutočnila v roku 2019 ešte v prezenčnom formáte.  (zdroj: DT IT Solution Slovakia )

Interaktívne a zábavné

PM Konferenciu spoločne organizujeme s PMI Slovakia Chapter, 2BCognitus, Košice IT Valley a Deutsche Telekom IT Solutions Slovakia. Cieľom je priniesť veľkoformátový program z oblasti projektového manažmentu všetkým, ktorých sa táto téma týka - či už pracovne alebo v rámci voľnočasových aktivít. Každý si nájde “to svoje pravé orechové”, či už je to zo strategickej oblasti, z oblasti sociálnych zručností alebo z Agílneho sveta riadenia projektov. Okrem vzdelávania sa je pri konferenciách dôležitý aj networking. Kvôli zhoršenej pandemickej situácie budeme networkovať online.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Napriek tomu, že bude táto konferencia virtuálna a budeme ju môcť sledovať z pohodlia domova s teplým čajom alebo kávou v ruke v papučkách, všetci účastníci sa budú môcť zapájať aktívnou formou a priamo vstupovať do jej diania. Okrem sledovania online a klasických Q&A budú na účastníkov pripravené rôzne interaktívne úlohy a hry, ktoré spestria celý jej priebeh.

Rôznorodé workshopy

Tento rok sa veľmi tešíme na spíkrov a na rôznorodosť workshopov, ktoré sa žiaľ časovo prekrývajú. Všímavá komunikácia a workshop o digitálnom svete a jeho pozitívach a negatívach sa začínajú hneď po obede. Agilné hry a Rekonštrukcia a poučenie z projektu oboplávania sveta spred 500 rokov sú od 15-tej.Takže ak zatúžite po rýchlej zmene, prejdite sa virtuálnou chodbou a vstúpte do miestnosti, v ktorej prebieha iný workshop, kde budete rovnako vítaní. Viac info o programe si prečítate na: https://managerport.com/events.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ako sme už spomínali, plánované workshopy sú skutočne rôznorodé a veľmi zaujímavé. Dúfame, že tento program vás zaujal natoľko, že sa budete chcieť zúčastniť všetkých workshopov v rámci PM Konferencie.  

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Zoznam workshopov PM Konferencie

Workshop 1: Digitálny svet a jeho pozitívny aj negatívny vplyv
Prednášajúci:  Rudolf Christopher Takáč a Miloš Wikarski

Workshop 2:  Všímavá komunikácia
Prednášajúca: PhDr. Kvetoslava Sarvašová

Workshop 3: Rekonštrukcia a poučenie z projektu oboplávania sveta spred 500 rokov
Prednášajúci: Ing. Ivan Sámel

Workshop 4: Agilné hry: ako budovať a zdokonaľovať (virtuálne) agilné tímy
Prednášajúci: Ing. Braňo Gablas, PhD.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Program Virtuálnej PM Konferencie 2021
Program Virtuálnej PM Konferencie 2021  

Registrácia do 1.10. 2021

Virtuálna Project Management Konferencia sa bude konať v utorok 5. októbra 2021 od 12.30 hod. Vstupné na celý program konferencie je vo výške 10 eur. Na konferenciu je potrebné registrovať sa do piatka 1. októbra 2021 prostredníctvom stránky https://managerport.com/events.

Od spustenia registrácie sme zaznamenali vysoký účastnícky záujem, a tak by sme sa Vám vopred chceli poďakovať za  prejavenú priazeň.  Ak ste sa doteraz nevedeli rozhodnúť, veríme, že sme vám ponúkli rýchly náhľad toho, čo vás čaká a že sa virtuálne spolu stretneme.

Magenta Life

Magenta Life

Prémiový bloger
  • Počet článkov:  5
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Deutsche Telekom IT Solutions Slovakia Spoločnosť vstúpila do života košického regiónu v januári 2006 pod názvom T-Systems Slovakia s.r.o. a od svojho začiatku je s regiónom nerozlučne spätá. To dokázala hneď v roku 2007, keď sa stala jedným zo zakladajúcich a aktívnych členov združenia Košice IT Valley. Za posledné desaťročie vyrástla spoločnosť z nuly na druhého najväčšieho zamestnávateľa na východe krajiny. Zároveň patrí do prvej pätnástky najväčších zamestnávateľov na Slovensku s viac ako 3 900 zamestnancami. Aj vďaka vysokokvalifikovaným a motivovaným zamestnancom je firmou s najrýchlejšie rastúcou pridanou hodnotou v rámci IT odvetvia na Slovensku. Cieľom spoločnosti je proaktívne vyhľadávať nové cesty, ako napredovať a kontinuálne sa transformovať na spoločnosť poskytujúcu inovatívne typy služieb. V rámci strategických aktivít sa spoločnosť transformuje na moderného poskytovateľa služieb Informačných a komunikačných technológií kráčajúc v ústrety budúcnosti založenej na digitálnych technológiách. Tieto kroky realizuje s cieľom posunúť podnikanie z projektovo riadeného modelu na model inovatívne a produktovo orientovanej firmy. Spoločnosť obsluhuje z Košíc viac než 700 korporátnych zákazníkov, ale tiež klientov z oblasti verejnej správy a verejných inštitúcií najmä v priestore Európskej únie. Zoznam autorových rubrík:  AmbasádoriTvoja budúcnosť v DT ITSO SKMagenta Life - z prvej rukyWe Give IT MeaningBiznisNezaradenéSúkromné

reklama

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu