reklama

Čo si ten Fico o sebe myslí? Mlčiaca väčšina už nebude mlčať.

Fico nám v posledných dňoch ukazuje, že ak ide o jeho preferencie, tak dokáže byť v určitej veci aj osobne vysoko angažovaný. Posledné volebné prieskumy ho tak znervóznili, že robí jednu tlačovku za druhou. ​

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

 Očakávali by sme, že na svojich tlačovkách sa bude venovať témam, ktoré momentálne zaujímajú väčšinu normálnych Slovákov, čiže školstvu a zdravotníctvu. Zdá sa však, že toto ho až tak netrápi. Alebo možno aj trápi, ale uvedomuje si akú „kvalitnú prácu“ jeho stranícki nominanti (2 za zdravotníctvo a 3 za školstvo) počas posledných 4 rokov vládnutia strany SMER v prospech týchto rezortov odviedli. Stačí len pripomenúť posledné kauzy – piešťanské CT, tetu Anku, maséra Kostku a na druhej strane vtipnú, ale trochu drahú didaktickú pomôcku sifón. Nechcem nudiť a zvyšovať adrenalín čitateľov vymenovávaním všetkých káuz, všetci si ich všetky dobre pamätáme. Vláda a osobne, pán premiér, pri týchto dvoch rezortoch úplne zlyhali. Treba uznať, že pri tejto téme nové voličské hlasy SMER získa ťažko.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Jednoduchšou cestou je nájsť tému, ktorá ľahšie uspokojí masy jeho voličov. A v populizme je náš pán premiér odborník. Dobrí zamestnanci a zlí podnikatelia. Podvodníci. Nenažranci. Štát im vytvára úžasné podmienky, všetko zjednodušuje a oni, nevďačníci okrádajú zamestnancov a náš štát o dane. Z čoho potom máme rozdeľovať peniaze? No, ale úprimne, náš pán premiér nemá až taký zlý vzťah k podnikateľom. Dokonca s mnohými je aj veľký kamarát. Má to len jednu podmienku, pomôž nám a aj my ti pomôžeme. Keď bude treba aj oko zažmúrime. Aj dve. Veď naši ľudia už obsadili všetky dôležité miesta na polícii, súde i prokuratúre. A nad všetkým dohliada náš nezávislý Ústavný súd. Netreba sa ničoho báť. Veď takto to ostane ešte niekoľko rokov.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Prečo potom tá nervozita? Môže nejaký pošahanec vykoľajiť premiéra z jeho vysnívanej cesty „ku krajším zajtrajškom“? Veď všetci vedia, že je to blázon. Šašo. Nech si kričí „Fico chráni zlodejov“. Ale, prečo padajú preferencie? To pán premiér nedopustí! On všetkým ukáže! A ukáže im aj kto je ten Matovič jeden.

Pán premiér, nebuďte trápny. Nie jeden človek v tejto krajine kričí, že chránite zlodejov. A nie je to len 150 ľudí na jednej kandidátke, ktorá má svoj hlavný program v boji proti korupcii a rozkrádaniu tejto krajiny, ktoré je organizované z najvyšších politických kruhov. Mlčiaca väčšina Vám už neverí. Ľudí, ktorí to zlodejstvo za posledné štyri roky videli v priamom prenose, už neumlčíte. Jedného, dvoch možno. Pár si ich aj kúpite. Stále tu bude však veľa statočných ľudí, ktorí majú záujem žiť v kultúrnej a prosperujúcej krajine a ktorí už nedopustia, aby sa zopakovali ďalšie 4 roky rozkrádania Slovenska.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Vaša moc bude už len slabnúť. Sklamali ste. Sklamali ste veľa ľudí. Veľa obyčajných ľudí, ktorých záujmy ste nikdy nesledovali. Ľudí na ktorých stranu ste sa nikdy nepostavili. Ľudí, ktorých ste klamali a kupovali si lacnými balíčkami. Postavili ste sa na stranu druhú. Na stranu zlodejov a ich záujmov.

A toto Vám obyčajní ľudia nikdy nezabudnú. Možno sa budete mať možnosť o tom presvedčiť už v týchto voľbách. Božie mlyny melú pomaly, ale isto.

Marián Kališ

Marián Kališ

Bloger 
  • Počet článkov:  6
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som obyčajný človek zaujímajúci sa o spoločenské dianie a politiku. Myslím si, že mám už dostatok životných skúseností, aby som sa mohol podeliť o svoj názor. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu