reklama

Geneticki sprostí a otupjevjení. Asi sme skutočne takí

SNS sa už nedá uprieť, že mala vo svojom čele vizionárov. Síce hulvátov a hlupákov, ale Slovákov zhodnotili presne.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

Dnes vyšiel volebný prieskum agentúry Focus. Voľby by aktuálne vyhral Smer, druhý by bol Hlas, štvrtá Republika. SME Rodina by skončila na piatom mieste. Povedzme si, čo vieme o týchto stranách.

Smer

Stranu Smer vedie Róbert Fico. Birmovaný komunista, ktorý si nevšimol, že v 89. prebehla vo vtedajšom socialistickom Československu revolúcia, ktorá nás posunula k demokracii a slobode. Bol trikrát predsedom vlády, z toho raz mal fakticky neobmedzenú moc. Viac ako bežných občanov sa staral o svojich ľudí, ktorým dovolil absolútne všetko. Za jeho vlády sa rozkradlo a zosypalo zdravotníctvo aj školstvo. Rozkradol kompletne celý štát aj s eurofondami.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Za jeho vlády na Slovensku prekvitala korupcia. Stal za z neho mafiánsky štát. Za jeho pôsobenia si mohli dovoliť naše štátne zložky uniesť cudzieho štátneho občana. Aj kvôli nemu zavraždili Jána a Martinu. Róbert Fico je socialista aj demokrat. Probruselský, proamerický aj prokremeľský politik. Je to človek, ktorý je presne to, čo sa mu akurátne hodí. Vie byť čokoľvek, čo potrebuje na to, aby sa dostal k moci. Je to šialený populista aktuálne so 17,6 %.

Hlas

Vráťte sa k textu o strane Smer a odmyslite si Fica. Strana Hlas je smerácky klon. Sú v nej ľudia, ktorí umožnili Ficovi bezbreho rozkrádať a humpľovať túto krajinu. A nielen umožnili, oni im v tom aj vytrvalo pomáhali. Jediný rozdiel predstavuje vodca. Hlas vedie Peter Pellegrini. Univerzálny politik a záskok za kohokoľvek. Bol minister školstva, predseda národnej rady, predseda vlády pre investície a informatizáciu, minister kultúry aj predseda vlády.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Využil svoju šikovnosť a klesajúce preferencie strany Smer aj samotného Fica, dištancoval sa od nich a založil stranu Hlas. Každý príčetný človek vie, že tak, ako je Hlas klon Smeru, tak je Pellegríni klon Fica. Ibaže o kúsok mladší, krajší a s jamkami na lícach. Inak je to to isté. Tiež môže byť hocikým, kým chce, len nech mu to prinesie úspech, politické body a percentá. Aktuálne by ho volilo zhruba 17,1 % nepríčetných voličov.

Republika

ĽSNS je preukázateľne fašistická strana a presne z tejto strany vzišlo aktuálne vedenie hnutia Republika. Uhrík sa síce maskuje za slušáka a inteligenta, ktorému leží na srdci dobro Slovenska a slovenských občanov, neustále kritizuje kroky Bruselu. To mu však nebráni ako poslancovi Európskeho parlamentu brať príliš vysoký európsky plat za príliš málo práce, ktorú vykonáva pre Slovensko. Mazurek sa radšej za nič nemaskuje. Jeho gény nacionalistu jednoducho nepustia.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Suja zarába na utečencoch z Ukrajiny, ktorých cez svoju firmu ubytováva, a od štátu dostáva kompenzácie. Je to presne ten Suja presne z tej strany, z ktorej sa ozýva najviac hlasov o zastavení pomoci Ukrajine, ukrajinským občanom a podpore Ruska. Ondrej Ďurica sám seba charakterizuje ako textára a speváka slovenských a národnobuditeľských piesní. Nevedno, či chce klamať sám sebe, alebo menej zorientovaným ľuďom, faktom však je, že jeho piesne nie sú ani slovenské, ani národnobuditeľské. Sú čisto fašistické...Ale dobre, čo už. Každopádne, táto sebranka, ktorá by mala byť minimálne rozpustená, lepšie však zatvorená, má aktuálne 9,6 %.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

SME Rodina

Boris Kollár je viac podnikateľ ako politik. Jeho jediným cieľom je udržať sa čo najdlhšie vo vláde. Hlavne kvôli tomu, aby mohol ovplyvňovať verejné dianie a svojou činnosťou nejakým spôsobom pomáhať svojim firmám úspešne existovať. Je to obyčajný populista, ktorý síce toho ešte veľa nestihol napáchať, keďže to robí s rozumom, ale čo nie je, môže byť. Dôvodom je hlavne to, že je ochotný spolupracovať tak s Hlasom, ako aj so Smerom, vylúčená u neho nie je určite ani Republika. Keď po posledných voľbách povedal Kollár, že Sme Rodina bude drahou nevestou, nikto ani len netušil, koľko pravdy v tých slovách bude.

Aj kvôli tejto strane je Slovensko v takých sračkách , ako je. Aj kvôli tejto strane sú preferencie strán také, aké sú. Slováci ako keby si nepamätali, čo sa tu dialo počas vlády Roberta Fica, ako keby zabudli na fašistov z ĽSNS, ako keby nevideli, čo robí Kollár. Buď sú naozaj geneticki sprostí, alebo skutočne otupjejevjajú.

To, čo sa deje aktuálne, je čistá katastrofa a neostáva nič iné, iba dúfať, že do septembrových volieb sa naozaj „niečo stane".

Marian Letko

Marian Letko

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  245
  •  | 
  • Páči sa:  2 151x

Život je nekompromisný, splní nám obavy i sny. Tak pozor na to čo chceme, lebo tu kašu si zjeme. (HzM) Ya BastaVytvorte si svoju vizitku Zoznam autorových rubrík:  FikciašportFotocestou necestoustava sahlboke uvahySvet podľa MaroškapolitikaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu