reklama

Na Kramároch je nám HEJ

Vili má hydronefrózu lV. stupňa. Tá sa musí odstraňovať operáciou a to čo najskôr, aby sa neznehodnotila oblička. Dostali sme najbližší možný termín na január 2016.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Zrazu nám jedno pekné ráno zavolali z Kramárov, že môžeme prísť už o týždeň, keďže deti chorejú a termíny rušia. Tak sme sa potešili, absolvovali predoperačné a sme tu.

Pekne tu bliká vianočný stromček, zo stropu v chodbe visia vločky, aj Mikuláš nám už včera zaklopal na dvere. Keby som bola v stave nevedomosti prečo sme tu a kde vlastne sme, je nám tu vlastne HEJ!

Tam vonku sa ľudia ponáhľajú, šalejú kde nakúpiť darčeky a čo vlastne kúpiť, nervozita stúpa úmerne tomu, či sú už okná poumývané a koláče napečené a že opäť raz nič nestíhame. Len na vianočných trhoch vládne trošku voňavej pohody...

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

My tu máme havajský dovolenkový predvianočný čas. Mamičky chodíme sporo odeté, lebo je tu fakt horúco, deti sa nám vyvaľujú v postieľkach na ježiša, tiež pomaly len v plienke a v tejto polohe zotrvajú fixované s hadičkami dva týždne. Občas nám tu zasvieti slnko a západy sú tu ozaj krásne. Bez irónie. Ten výhľad je kvalitný. Škoda len, že spoza zatvoreného okna.

Nemusíme variť, ani upratovať. Sestričky nás prídu pozvať v decentnom bielom odeve na obed či na večeru. Vtedy vysvetlíme našim 5 mesačným deťúrencom, aby sa chvíľu zahrali samé, prípadne si pospinkali a my si ideme poklebetiť pri jedle. A oni pekne počúvajú, neprotestujú! Jeme tu aj veľa ovocia...pomaranče a mandarínky sú rules...doma by sa mi lúpať nechcelo ale tu, na dovolenke...:) Dva krát denne nám tu chodia poupratovať a všetky tie biele anjelice, čo nás navštevujú, sa na nás usmievajú a pýtajú sa, ako sa máme. To je úžasné! Máme sa výborne, veď sa o nás staráte! Našou úlohou je dobre sa najesť, trošku si zacvičiť gymnastiku (pri kojení), hrať sa spolu, zabávať sa, usmievať sa na seba, oddychovať, čítať si, poklebetiť...

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ostáva nám čas aj na predvianočné zastavenie a zamyslenie sa. Stačí sa poriadne obzrieť okolo seba.. Hneď vedľa na onko...aj tam sú deti, ktoré vám opätujú úsmev.

Nemusíme riešiť ani nákup darčekov! Veď na Vianoce prídeme domov, budeme všetci spolu a bude nám zas HEJ!

Operácia prebehla úspešne. Zotavovanie prebieha dobre. Vili sa usmieva. Anjelice sú spokojné. Všetkým nám je HEJ!

Nech ste kdekoľvek, prajeme vám veselého Mikuláša!

Martina Gáborová

Martina Gáborová

Bloger 
  • Počet článkov:  16
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Ak žiješ, musíš mávať rukami, skákať, robiť rámus, smiať sa, rozprávať sa s ľuďmi, pretože život je pravý opak smrti! Zoznam autorových rubrík:  máme doma ViliamaŠvajčiarskoinazelenina

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu