reklama

Remišovej chýba zrkadlo

„Násilie na štadiónoch je len dôsledkom nenávisti, rozdelenia a hnevu ku ktorému burcujú aj opoziční politici." Autorom tohto výroku je Veronika Remišová

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

Podľa nej opozícia môže za to, že prišla jeseň, aj za to, že zo stromov padajú listy. Keby pani podpredsedníčka vlády trochu vnímala situáciu na Slovensku, a mala by hlave aspoň trochu rozumu, pochopila by, že pochybil jej ministerský kolega – minister vnútra, ktorého polícia neodsledovala príchod poľských ultras na Slovensko. Ale hľadať chybu vo vlastných radoch? To táto vláda nedokáže, lebo jej členovia sú skalopevne presvedčení, že oni sú tí vyvolení a vyvolení predsa chyby nemajú a nerobia. A pritom by sa stačilo pozrieť do zrkadla.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Pani ministerka vidí za všetkým opozíciu, policajný prezident temné sily, ale faktom zostáva, že zlyhali usporiadatelia priamo na štadióne v Trnave a najmä, zlyhala polícia, ktorá chuligánom vôbec dovolila na Slovensko prísť.

A pani ministerka, vicepremiérka, či predsedníčka straničky, ktorú s prehľadom preferenčne predbieha už aj Andrej Danko, by sa mohla vrátiť do nedávnej minulosti, keď pomáhala Matovičovi rozosievať nenávisť voči plagiátorovi Dankovi, ale keď sa zistilo, že Matovič je ešte horší plagiátor a jej koaličný kolega Kollár a Gröhling tiež, už držala hubu a krok. Alebo keď kritizovala projekty bývalej vlády, hoci sama nechala vyrobiť aplikáciu za 150 000, ktorú nikto nechcel a pol roka ju nikto nevyužíva.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Milá pani Veronika, keď je niekto, ako to slušne povedať, jednoduchý a ešte k tomu zlý, je to mimoriadne nebezpečná kombinácia. Nie pre vás, pretože vy si to neuvedomujete, ale doplatia na to všetci obyvatelia Slovenska. Vy totiž nie ste len obyčajná ministerka, vy zodpovedáte zo miliardy, ktoré majú rozvíjať naše Slovensko. A tak, ako nikto so zdravým rozumom neverí, že za vyčíňanie poľských ultras v Trnave môže Robert Fico, rovnako nikto so zdravým rozumom nemôže veriť, že sa Vám podarí pozdvihnúť Slovensko a vyčerpať aspoň väčšiu časť peňazí, ktoré nám Európska únia ponúka.

Martin Dorčák

Martin Dorčák

Bloger 
  • Počet článkov:  13
  •  | 
  • Páči sa:  71x

Vyštudoval som žurnalistiku a 14 rokov som pôsobil ako redaktor v tlačovej agentúre. Spoluzakladal som spravodajské portály Webnoviny.sk a Teraz.sk. Neskôr som pôsobil ako riaditeľ komunikačných odborov na ministerstve školstva, v parlamente, v NASES. Bol som poradcom podpredsedov vlády SR pre investície a informatizáciu. Som zakladajúcim členom strany HLAS-SD. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu