reklama

Reklama naša každodenná

Viete že niekedy závidím fajčiarom? A pravdu povediac, nie je to len niekedy, je to dosť často. Závidím im každú reklamnú prestávku počas napínavého filmu, alebo počas inej obľúbenej relácie, počas ktorej sa oni dostatočne vzdialia od telky, či už na balkón, chodbu alebo terasu, kto ako býva, ak predpokladám nefajčí priamo v byte. Poviete si: aký máš problém ? Buď to prepni, alebo nepozeraj. Áno, zdanlivo sa to zdá jednoduché, ale my, televíznou reklamou otrávení, vieme svoje. Prepneš na iný kanál, alebo televízor vypneš aby si nebodaj nazačul tie stupídne reklamné dabingy z kuchyne alebo toalety a nemusíš odhadnúť kedy sa film zase rozbehne. Alebo, ako to zákony pána Murphyho vedia, ako naschvál ide reklama na všetkých kanáloch.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Niekto môj odpor k reklame zrejme nachápe. Vysvetlím. Zrejme malosť nášho trhu, alebo neziskovosť domácich zadávateľov reklamy spôsobuje, že od rána do noci sa na našich kanáloch opakuje veľmi obmedzené množstvo reklám, a keďže reklamu máme “na tanieri“ dva, alebo aj trikrát za hodinu, je bežné že počas dňa sa jedna a tá istá reklama objaví na jednom kanále minimálne šesť krát. Keď má divák smolu a volí televízne kanály tak že tie isté reklamy vysielajú zhodou okolností striedavo na práve sledovaných kanáloch, môže sa z toho po pár týždňoch zblázniť. Autopsychohygiena velí, nepozeraj telku vôbec, veď aj tak v nej väčšinou nič zaujímavé nejde. Súhlasím, ale po čase sa k obrazovke “človek mestský“ opäť vráti a všadeprítomná reklama je opäť tu.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Jeden príklad reklamy za všetky /môj top 1 v “vytáčaní“ reklamou, samozrejme nemenovať – však ju spoznáte aj bez toho/. Je na nemenovaný druh pracieho prášku /ehm, vlastne gélu/, kde syn zašpiní mame obľúbenú blúzku. Reklama je na jednom mieste tak preafektovane nadabovaná, že si neodpustím keď už neprepnem aspoň vypnúť zvuk...bŕŕŕ, až ma pri tom striasa. Ostatné reklamy, či už na pracie prášky, jogurty, hypermarkety, alebo kopec ďalších a ďalších produktov, sú tak isto biedne nadabované /hlavne zbožňujem ten dabingový “akožesmiech“/, alebo sú podradné ako celok, máloktorá reklama má niečo do seba a je pútavá alebo dokonca vtipná.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

To je z mojej strany asi tak všetko na túto tému. Ide zima, a my teplomilní a nelyžiari sa musíme pripraviť na to, že počas dlhých zimných večerov si s promiskuitnou slečnou reklamou ešte užijeme do sýtosti.

Martin 'bard' Spišák

Martin 'bard' Spišák

Bloger 
  • Počet článkov:  3
  •  | 
  • Páči sa:  0x

introvert, mám rád dobrú hudbu, knihu, šport... Zoznam autorových rubrík:  Hudba a všetko okolo nejSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu