reklama

Matovič a Kollár darujú svoj majetok štátu

Títo dvaja altruisti sa tak rozhodli potom, čo sú nespravodlivo označovaní za bezbrehých populistov.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Týmto činom chcú dokázať, že to nie je pravda a že rozdávanie každému doteraz nezaočkovanému a teda aj nezodpovednému staršiemu občanovi po 500 eurovej poukážke je vlastne ich obetavosť v prospech voličov a nie ako to označili sebeckí a neempatickí (už zaočkovaní) občania, ktorí to nazvali ako sprostý populizmus.

Kollár a Matovič vyhlásili, že už nebudú rozdávať občanmi ťažko vyrobené a odovzdané dane slaboduchým, doteraz nezaočkovaným voličom ich strán, ale radšej predajú svoje rádio, lyžiarske vleky, nehnuteľnosti (Kollár) a všetky úspory svojej manželky (Matovič) na osobitný súkromný účet, z ktorého každý ich budúci volič dostane sľúbených 500 EUR. Sú presvedčení, že títo tak ťažko skúšaní občania to v budúcich voľbách ocenia a znova budú voliť práve ich stranu. Práve skutočnosť, že sa väčšinou jedná o sympatizantov Kollára a Matoviča týchto populistov presvedčila aby na takúto nezištnú pomoc venovali všetky svoje úspory a neochudobňovali tým štátny rozpočet o zdroje pre zdravotníctvo, školstvo a ostatné oblasti, ktoré chudák štát musí financovať.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Toto rozhodnutie dvoch predsedov koaličných strán nemá obdobu v histórii Slovenska a treba ho len obdivovať. Z ich konania by si mala zobrať príklad aj pani Remišová, ktorá by takýmto spôsobom znovu získala stratenú podporu pre svoju umierajúcu stranu. Osobitne by sme mali vyzvať na podobný krok aj "excelového a neempatického" ministra (tak je často označovaný) Sulíka. Aj on by mal konečne prestať upratovať bordel po predchodcoch na Ministerstve hospodárstva, pretože ten Augiášov chliev aj tak nestihne celkom vyčistiť do konca volebného obdobia, tak načo sa trápiť. Vyzývame ho aby konečne zaplatil za letenku svojej dcéry do Dubaja. Tých 500 € by bola ďalšia odmena aspoň pre jedného zaočkovaného, a to sa tiež počíta. Pán Sulík by mal asi predať svoj ranč v Austrálii a venovať takto získané peniaze do Kollárovho a Matovičovho fondu. Potom mu závistliví občania určite odpustia úspech v podnikaní z minulosti. Že sa tento dá získať aj normálnou poctivou prácou to doteraz nevedeli. Veď vždy na základe príkladov Počiatka, Kaliňáka, Brhela, atď. boli presvedčení, že sa to dá len okrádaním štátu a spoluobčanov. A nejaký arogantný Sulík ich presvedčil, že je to možné aj slušným spôsobom, čo si to vôbec dovolil. Na Slovensku sa vždy kradlo, tak čo tu zavádzajú On, ESEŤ - áci a im podobní nejaké novoty.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Vy, ktorí ste boli zodpovední voči sebe ale aj voči svojmu okoliu a dali ste sa zaočkovať, ste už dávno počas čítania blogu pochopili, že jeho obsah je irónia, absurdnosť a fikcia. U tých druhých, čo čakajú 500 EUR za zaočkovanie som si tak nie celkom istý.

Martin Sukupčák

Martin Sukupčák

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  95
  •  | 
  • Páči sa:  5 056x

Životné krédo: "Planétu Zem máme len požičanú od našich detí". Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu