reklama

Neočkovaní dôchodcovia si vianočné príspevky nezaslúžia

Rútime sa do opakovania lockdownov a obmedzení ktoré skôr či neskôr prídu lebo kôli nedostatočnému preočkovaniu rizikových skupín sa nám zaplnia nemocnice. Silné reči politikov môžu veľmi ľahko naraziť na plné nemocnice a márnice.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (31)

Darmo budeme naháňať do očkovania 10 ročné deti a mladých zdravých ľudí. Problém je jasný a je ním nízka miera očkovania u seniorov vo vyššom veku a ohrozených skupín. Tí tvoria masy ktoré nám zapĺňajú nemocnice a budú zbytočne zomierať. Ako bonus pre ostatných nám nechajú rozvrátené zdravotníctvo, masívne ekonomické škody a rôzne obmedzenia ktorých máme všetci plné zuby.

Plyšový koronavírus v reklame ministerstva zdravotníctva takúto cieľovku veru nezasiahne, to už mohli rovno spraviť reklamu s youtubermi. Tu končí všetok humor aj ochota tolerovať nezodpovedné správanie časti obyvateľov.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ich sloboda končí tam, kde začína ohrozovať zdravotnú starostlivosť pre ostatných a môže spôsobiť obrovské ekonomické škody. Všetkému tomu by sa dalo predísť keby sa ľudia nad istú vekovú hranicu nedali ovplyvňovať populistami a šarlatánmi ktorí ich nedbajú poslať na druhý svet.

Tu nepomôžu lotérie či očkovacie bonusy ani presviedčanie. Nechceš sa bez zdravotnej kontraindikácie dať zaočkovať, prosím, ale keďže to môže stáť štát (teda nás všetkých) isté dodatočné peniaze, tak by sme sa radi rozhodli že vianočné príspevky si ušetríme len pre tých, ktorí sa rozhodli čosi pre seba a celú spoločnosť aj urobiť.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Verím že po tomto by sa síce nadávalo na očkovaciu totalitu ale keďže správny Slovák by si dal za korunu aj koleno vŕtať tak by to mohlo niektorých nerozhodných trochu pomknúť. A keď nie, tak sa dačo málo ušetrí.

A rovno zrušiť neočkovaným aj cestovanie zadarmo. Keď už povinné očkovanie je taká ozrutná diskriminácia.

Vianočný dôchodok je odmena, aj cestovanie zadarmo je odmena. A odmena nie je pre každého.

Matúš Lazúr

Matúš Lazúr

Bloger 
  • Počet článkov:  150
  •  | 
  • Páči sa:  1 351x

Dokážem usedavo ležať. Zoznam autorových rubrík:  AustráliaMalajziaSúkromnéNezaradenéVeda a technikaO dobe kovidovej

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu