reklama

Pán Delta vyhlásil, že jeho lotéria sa práve rozbieha

Po rozbehu štátnej očkovacej lotérie ktorý vyvolal nejednu kontroverznú situáciu sme tak trochu pozabudli na pána C. Deltu ktorý prednedávnom sľúbil, že jeho lotéria bude úspešne konkurovať tej štátnej.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Dnes sme sa znovu stretli s pánom Delta ktorý sa po menšej letnej pauze znovu vrátil na Slovensko, a neprišiel sám.

V krátkom rozhovore nám poskytol najnovšie správy o svojej konkurenčnej lotérii.

Možno sa niekomu zdalo že som sa nakoniec pre veľký úvodný ohlas očkovacej lotérie rozhodol z podniku vycúvať, ale opak je pravdou. Naopak, našu ponuku sme sa rozhodli načasovať do jesennej mimosezóny aby tak plynulo nadviazala na obdobie letných dovoleniek. Zároveň sme sa rozhodli reagovať na vyhlásenie autorov očkovacej lotérie že ich akcia je určená primárne ako odmena pre zaočkovaných a nie je zameraná na boj o našich účastníkov . Preto sme sa aj my rozhodli že počkáme kým sa ľudia rozhodnú ktorej lotérie sa chcú zúčastniť. Naša odmena pre nezaočkovaných bude ale tiež stáť za to.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Úvodné kolá konkurenčnej lotérie priniesli veľa emócií a rozhodne sľubujem že výhercovia z radov neočkovaných a hlavne ich príbuzní a známi nebudú mať o emotívne zážitky núdzu. Vlastne môžem prezradiť že núdza tu zrejme znovu istý čas s nami bude, ale hlavne v rodinách výhercov hlavnej ceny neostane istotne ani jedno oko suché.

Rozhodne očakávame veľkú účasť. Práve prichádzam z rokovania s naším gréckym obchodným partnerom, konateľom spoločnosti STYX , pánom Cháronom. Pán Cháron je už legendou v oblasti osobnej riečnej prepravy a je v podstate monopolným prepravcom do destinácií o ktoré majú naši súťažiaci najväčší záujem.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ale ani výhercovia druhej ceny, pobytu v zariadeniach MZ SR s plnou penziou nemusia byť ukrátení. Tam už sme dosiahli naplnenie zazmluvnených kapacít a ako ste možno zaregistrovali, výsledkom nášho rokovania je rozšírenie kapacít už od budúceho týždňa, a môžem prezradiť, že to rozhodne nebude rozšírenie posledné. Na verejnosť prenikli isté obavy o zabezpečenie personálneho obsadenia týchto zariadení, ale keďže vieme že v dnešnej dobe je v tomto odvetví problém s personálom, rozhodli sme sa k radikálnemu kroku a viacerým ponúkneme rovno prvú cenu.

Na záver mi dovoľte rozlúčiť sa heslom nášho zmluvného dopravcu ktoré bude oficiálnym heslom našej jesennej kampane:

SkryťVypnúť reklamu
reklama

--Kto raz prejde s Cháronom na druhú stranu, ten je navždy za vodou.--

Matúš Lazúr

Matúš Lazúr

Bloger 
  • Počet článkov:  150
  •  | 
  • Páči sa:  1 351x

Dokážem usedavo ležať. Zoznam autorových rubrík:  AustráliaMalajziaSúkromnéNezaradenéVeda a technikaO dobe kovidovej

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu