reklama

Je poslanec Ľuboš Blaha zodpovedný za smrť svojich voličov?

Štatistiky sú vec neúprosná a logická, dosah Ľuboša Blahu na obyvateľstvo enormný, vyvstáva teda pár nejasných otázok pán poslanec, ktoré by ste si mal v duchu odpovedať.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Obetí Covidu žiaľ po lete pribúda, kto sa nedal zaočkovať a mohol sa, má na to rôzne dôvody. Niektoré sa chápať dajú (nevedomosť, strach, nedostatok informácií, súbeh riz. faktorov, kvôli ktorým sa niekto nemôže dať očkovať, atď) a niektoré sa chápu len ťažko (resp. vôbec). Tie druhé tu nechcem rozpisovať, sú na pretrase všade od sociálnych sietí až po TV. Nadarmo sa vyvracajú hoaxy, nadarmo lekári pracujúci v COVID oddeleniach apelujú na zdravý rozum, 2/5 občanov SR verí, že štatistiky mŕtvych sú vymyslené, desiatky tisíc slepo veria svojim politickým idolom. Covid sa nepýta, ktorú politickú stranu chceš voliť, a či sa modlíš otčenáš za Fica alebo Remišovú, Covid sa pýta akú más protizbraň v tele, keď ťa napadne a ako si s ním poradíš.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nakoľko som človek cez čísla a fakty, tak som spravil krátku faktickú štúdiu z údajov z NCZI od 1.7.2021 do 26.10.2021 a iných prieskumov (žiaľ, pomer zaočkovanosti pri preferencii strán mám z konca augusta 2021, ale veľa sa nezmenilo odvtedy najmä v opozícii). Vychádzajú z nej pomerne zaujímavé dáta a fakty, najmä čo sa týka počtu úmrtí na COVID z občanov, ktorí neboli zaočkovaní a zároveň je tam zohľadnené ich ochota voliť tú ktorú politickú stranu (je to vcelku faktický, časovo ohraničený aj keď zjednodušený model - chýbajú údaje o veku, atď.):

Pre stiahnutie a detailné pozretie modelu použite tento odkaz:

SkryťVypnúť reklamu
reklama

https://drive.google.com/file/d/1U6cjXaGgsSGzyR9JRGJDxLsbBCBZn5E9/view?usp=sharing

Obrázok blogu

Z uvedeného modelu vyplýva, že cca 115 občanov SR (28% z celkového počtu), ktorí by volilo stranu SMER SD už nikdy nepôjde za mamou, otcom, už nikdy neuvidí syna alebo dcéru, už nikdy nepohladí vnučku a nedá si zmrzlinu alebo kávu. Dôvod je prostý a jednoduchý...NEDALI sa zaočkovať a podľahli COVIDu. Dôvody, prečo tak neurobili môžeme hádať, no ľudia sú ovplyvňovaní zo všetkých strán. Najmä od politikov. Veria vlastným modlám a nie zdravému rozumu a odborníkom.

Nuž a ako toto všetko súvisí s naším "najjasnejším etalónom najbystrejšieho rozumu v galaxii, človekom, ktorý svojím intelektom predbehol túto dobu o desiatky tisíc rokov a jeho veľdiela budú raz vnímané viac ako je Biblia, či Korán" ?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ľuboš Blaha sa ako opozičný politik s radosťou a hrdo hlási k tomu , že jeho FB dosah je najväčší a najrozsiahlejší, keď v počte interakcií atakuje milióny občanov SR (za mesiac sú to stovky tisíc interakcií = lajk, komentár, zdieľanie), jeho fanúšikov je takmer 160 000, má väčší verejný dosah ako má denníkN, SME či Aktuality (rok 2019 tu https://dennikn.sk/1774122/blaha-ovladol-dezinformacnu-scenu-ziadna-konspiracna-stranka-sa-mu-nevyrovna/)

Nejdem teraz opisovať dopodrobna obsah a posolstvá , ktoré Blaha verejne šíri, to opisujem v iných blogoch a fakticky jeho "klamstvá a tvrdenia" rozoberám na súčiastky, no teraz si povedzme, čo teda politik Blaha šíri a čo sa týka COVID pandémie. Od jej popierania a vydávania za kapitalistický výmysel ešte na jeseň roku 2020 prešiel do frontálnej ofenzívy spochybňovania slov všetkých vedcov a lekárov, ktorí zdôrazňujú dôležitosť očkovania (od Čekana, Krčméryho, Mikasa až po Sabaku, a lekárov bojujúcich denne v prvej línii). Pokračuje pravidelne v honbe na čarodejnice smerom k farmafirmám, ktoré vyrábajú vakcíny, fabuluje a zavádza pri informáciách, ktoré manipuluje tak, aby vyvolal čo najväčšiu nedôveru, priam nenávisť k tomu aby sa dali jeho fanúšikovia zaočkovať. Pri úmrtiach v dôsledku vakcín (ktoré k dnešnému dňu po potvrdení ŠUKL činili 5 ľudí z 2 383 981 podaných vakcín (obe dávky), čo je 0,00002% z celk. počtu) ide padnúť jeho FB v znôške nenávisti a hejtu, obviňovaní z vraždy od prezidentky, až po vládu, aj keď očkovanie je a aj bude DOBROVOĽNÉ. Tento "pavedec" veľmi rád vystupuje proti ostatným vedcom a spochybňuje ich.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Šíriaca sa nenávisť, podsúvaný strach z vakcíny, obviňovanie expertov a vedcov, manipulácia s údajmi, áno, toto je Ľuboš Blaha v plnom nasadení ako človek, ktorého vnímajú a nasledujú davy a ktorého názor, ako on vraví, je tým najobjektívnejším. Podľa príspevkov pod jeho statusmi ide o desiatky tisíc nasledovateľov a súhlasných profilov, taká "Studnica pravdy SMER SD"

Obrázok blogu

Vzhľadom na všetko vyššie uvedené vyvstáva teda pár otázok pán Blaha pre Vaše morálne vnútro, ktoré môžeme smelo prirovnať k žumpe:

Ak ľudí takto ovplyvňujem a takto mi veria a idú za mnou, neberiem na seba aj zodpovednosť za to čo šírim?

Neberiem zodpovednosť za to, že to, čo šírim môže mať negatívny dosah na niekoho zdravie?

Vnímam túto zodpovednosť ako politik, ktorý má riešiť problémy ľudí alebo som len alibista?

Verím tomu čo šírim, alebo je to len cielený obsah za iným účelom?

Je to správne?

Mohli títo ľudia žiť ak by som nešíril cez FB a médiá to čo šírim?

Mohol som ovplyvniť ich mienku tak, že niekto z tých ľudí čo zomreli sa nedal preto zaočkovať?

Cítim nejakú zodpovednosť za tieto úmrtia?

Existuje ešte moja morálka ?

Budem raz vedieť deťom vysvetliť ak sa ma na to spýtajú, že aj kvôli mne mohli zomrieť ľudia?

Prečo spochybňujem niečo na čo nemám odbornosť?

Nie som vlastne hrobár svojich vlastných voličov?

Nie je takmer každý tretí mŕtvy nezaočkovaný na COVID už cez čiaru toho, čo robím pre Roberta Fica?

Je možné, že sa vyrovnám raz Stalinovi ?

Odpovedzte si sám a čitateľ si spraví názor určite tiež.

PS: ...zaujímavý údaj vyšiel aj pre celú opozíciu za obdobie od 1.7.2021 do 26.10.2021, a ich voličov, čo je žiaľ smutné a tragické. Možno si niektoré otázky položia aj voliči týchto strán a budú sa pýtať svojich lídrov. " Prečo umrel môj otec, moja mama?" Dve tretiny všetkých obetí je katastrofické a tragické číslo a vizitka lídrov opozície.

Obrázok blogu

Michal Porubän

Michal Porubän

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  50
  •  | 
  • Páči sa:  2 032x

...zrnko piesku s jedinecnou strukturou v mori dalsich miliard inych originálov, ich osudov a pribehov...Som kto som, so vsetkým dobrým aj tým menej, človek čo má rád úsmev...pozitívnu energiu...a verí, že vsetko sa dá ked sa chce.Fandím hokeju, futbalu a dobrému jedlu, používam kritické myslenie a nie, nie som neomylný :) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu