reklama

"Nenávistná Čaputová" vs "Mierotvorca Blaha".

"Najviac nenávisti vyvoláva Zuzana Čaputová"...takto ohnivo a "presvedčivo" argumentuje poslanec Blaha.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (13)

Až mi teda zabehlo, ale povedal som si, odhoďme emócie a poďme na fakty. Keďže aj pani prezidentka komunikuje najmä cez svoj oficiálny FB a aj CheBlaha najviac energie venuje svojmu FB /namiesto ozajstnej práce poslanca NRSR za cca 60 000 EUR ročne/, tak som si vzal posledný mesiac ich príspevkov na sociálnej sieti od 17.9 do 17.10.2021. Mal som síce silné nutkanie na zvracanie už len pri kopírovaní Ľubkových statusov, ale našťastie Word znesie ,lebo čítať to všetko by mi mohlo spôsobiť trvalé následky a znechutenie. Taktiež vyhodnotiť fakty nebolo ťažké, lebo Word ma skvelé funkcie a ušetril ma lúštenia toho hnoja čo naznášal CheBla. Zvolil som dve kritériá. Tou prvou je početnosť slov, ktoré priraďujem do úrovne nenávistné, urážajúce, dehumanizujúce, polarizujúce a tiež také, ktoré v dnešnej Covidovej atmosfére ľuďom nepridajú na pozitivizme A aké sú teda výsledky?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Obrázok blogu

Takto teda vyzerá semenište nenávisti na FB. Názor nechávam na jednotlivca. Už len pripomeniem Ľubenko, že okrem toho sa to pod FB statusmi pani prezidentky len tak hemží podobnými výrazmi, kde väčšina /aj Tvojich fanúšikov/ Ti rozhodne v hejte a nenávisti konkuruje. Na strane druhej sa to pod Tvojimi "mimoriadne láskyplné statusmi" tiež hemží obdobnými výrazmi, lebo keď tie svoje "muchy" kŕmiš hnojom tak Ti ďalej ten hnoj veselo roznášajú a prikyvujú. A samozrejme nezabudnime pripomenúť, že akýkoľvek iný názor, ktorý je slušný okamžite ZMAŽEŠ a ZABANUJEŠ. A to sú desiatky tisíc komentárov. Takže si takto žiješ vo svojej nakadenej žumpičke a hrochníš sa v ďalšej, ktorú ti tam naložia tie tvoje mušky. To si Ty, majster sveta v okydávaní a v rozširovaní nenávisti.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nuž a nezabudnime ani na to, ako často si kto berie do úst svojich oponentov, a to je v nasledovnej infografike:

Obrázok blogu

V spojení s predchádzajúcimi faktami asi bude každému jasné, kam smeruje nenávisť, ktorú rozhadzuješ ako to hnojárenské autíčko po celom Slovensku.

P.S.: a to je len jeden jediný mesiac...fakt nemám žalúdok vziať si celý rok , to by možno skolaboval aj Word. Si proste cisár hejtu a nenávisti, si nespútaná znôška koncentrovaného zla. Ale pamätaj, čo v živote dávaš, 2 X dostaneš späť :)...a prosím Ťa, nerumázgaj pri tom, postav sa k tomu čo si rozdal čelom.

P.S.2: ...aj s hejtom a nenávisťou na FB sa dá bojovať jednoducho, rozumne a krásne ... tak sa pridaj ....https://www.facebook.com/groups/budedobre2021/

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Obrázok blogu
Michal Porubän

Michal Porubän

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  50
  •  | 
  • Páči sa:  2 030x

...zrnko piesku s jedinecnou strukturou v mori dalsich miliard inych originálov, ich osudov a pribehov...Som kto som, so vsetkým dobrým aj tým menej, človek čo má rád úsmev...pozitívnu energiu...a verí, že vsetko sa dá ked sa chce.Fandím hokeju, futbalu a dobrému jedlu, používam kritické myslenie a nie, nie som neomylný :) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu