reklama

Tak si tu žijeme - poslanec Blaha je zaočkovaný a Žilinka nechce zverejniť zmluvu čo podpísal v Rusku :)

Keby to nebolo smiešne tak si aj poplačeme, ale nie je sa čo čudovať, jedno je to, čo títo páni píšu a iné to čo robia.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (28)

Pár noviniek začiatkom roka.

Tak sa nám poslanec Blaha rozhodol, že kašle na tie siahodlhé FB statusíky plné hejtu a strachu pre svoje stádo a pod rúškom tmy si pravdepodobne praskol ten americký pfizer do svojho marxistického ramienka :) Takto sklamať svojich fans....nieeee Ľubeno, prečooooo?

Však ako inak by mohol byť na veselej lyžovačke na Ždiari v Strachan SKI Centre (na FB sa aj verejne lyžovačkou pochválil) , ktoré JEDNOZNAČNE požaduje pri lyžovačke režim OP. https://skicentrumstrachan.sk/otvorenie-strediska-v-rezime-op/ Covid prekonal predsa začiatkom roka 2021 (čo je viac ako 180 dní) a posledne na svojom FB oznámil, že Covid koncom roka 2021 prekonala len jeho žena a deti. Samozrejme, že aj všetky reštaurácie idú v režime OP a tak to aj fungovalo. Neviem si predstaviť , že nás "akademik" nedodržuje pravidlá ako vzor poslanca ľavicového typu.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nuž, o jeho návšteve reštaurácie najlepšie svedčí očitý svedok a od žmurkania a podávania rúk to malo na milióny svetelných rokov ďaleko :) hanbil by som sa ako pes Ľubko, takto chodiť po Slovensku a báť sa, kto ti napľuje do Tvojej duše za ten hejt na FB, čo seješ:)

Obrázok blogu

A keď reč tela povie viac ako milión odrážok v Tvojich statusoch Ľubko :)

Obrázok blogu

Modla a kráľ súčasnej dezinfoscény a náckov Mr.363 Žilinka sa s tým nepáral, na VEREJNÝ návrh DCA zmluvy s USA dal 37 pripomienok (pozor "zásadných" kde aj hluk považuje za zásadný) , potom si za 5100 EUR vzal letenky do Moskvy, tlmočníčku za 2100 EUR a tradááá piť vodku s Krasnovom, ktorý je na sankčnom zozname EU.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Pomedzi to ako správny GP neváhal pripomienkovať slová politikov (veď kto to kedy videl aby sa súdna moc nestarala do politiky) a ako čerešničku na torte podpísal TAJNÚ zmluvu,ktorú GP odmietlo v celom znení zverejniť, poslalo len nejaký cca popis znenia.

WAU, tak to je SALTO MORTALE si vravím, pri verejnej zmluve to tu hraničí s hystériou o jadrových zbraniach, ale keď podpíše niečo s RF Mr.GP 363 zastupujúci SR je to NEZVEREJNITEĽNÉ. Máme sa pán Žilinka obávať, že nám dovezú z Ruska Novičok, alebo že v prípade znásilnenia našich diev Ruskými technikmi zo Sliača nebude naše právo na nich možné uplatniť? Nezverejnenie je krásnou bodkou za myslením, ale najmä za činmi pána, čo sa už dávnejšie zapredal za kartón šampanského a SMS od Roba. Nejaká chatovačka bude isto, už aj Bödör može prísť, coly je dosť.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

https://domov.sme.sk/c/22823599/zilinka-rusko-dohoda-generalna-prokuratura.html?ref=trz

Vsjo charašo páni. vperjod :)

UPDATE BLOGU k 21.1.2022

Mr. 363 na tlak verejnosti, médií (SME) a aj p.Šeligu až na základe infožiadosti predsa len uverejnil celé znenie dohody. Hmm, v duchu transparentnosti, ktorú pán Žilinka tak interpretoval keď sa uchádzal o post GP je to úbohé a patetické. To mala byť samozrejmosť bez vykrúcania OKAMŽITE.

Znenie toho pampfletu je tiež úžasné, tak robiť okrúhly stôl a workshop na území Ruska o počítačovej kriminalite je ako keby nás Usama Bin Ládin pozval na workshop o protiteroristických akciách :) Bravóoooo pán Žilinka, už len čakám ktorý muničák teraz vybuchne nám za vašej milej účasti na tom teátre.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Vážnosť prokuratúry bola po činoch Trnku na úrovni WC Blahu, ale vy ste tomu dali úplne iný rozmer.....totálne dno...prerazenie Mariánskej priekopy.Gratulujem. A to stačil JEDEN ROK. Bravooooo

Michal Porubän

Michal Porubän

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  50
  •  | 
  • Páči sa:  2 030x

...zrnko piesku s jedinecnou strukturou v mori dalsich miliard inych originálov, ich osudov a pribehov...Som kto som, so vsetkým dobrým aj tým menej, človek čo má rád úsmev...pozitívnu energiu...a verí, že vsetko sa dá ked sa chce.Fandím hokeju, futbalu a dobrému jedlu, používam kritické myslenie a nie, nie som neomylný :) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu