reklama

A zasa Staré Mesto v spojení s nábrežím Dunaja

Ako je to už u mňa známe, pri tak nádhernom počasí aké panovalo aj dnes, som nemohla konať inak. Moje kroky smerovali

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

k Dunaju.Prechádzať sa za sprievodu trilkovania drobných vtáčikov s pohľadom na ukľudňujúci tok rieky-čo viac si môžem priať. Pri občasnom pozastavení sa z dôvodu robenia fotodokumentácie, som zachytila čajky v celej ich kráse. Doslova a do písmena mi predviedli koncert. Mala som ho sprevádzaný audiovizuálom, jedna radosť. Teplota sa vyšplhala až na 18 stupňov, avšak pri pokojnej hladine Dunaja a bezvetrí bola ešte vyššia. K mojej sobotňajšej klasike patrí ešte Staré Mesto. Potom som už spokojná. Mám na mysli dostatočný príjem kyslíka ako aj pohybovú aktivitu. Ako som mohla postrehnúť, vonku sa už objavilo podstatne viac ľudí, čo znamenalo, že pri menších odstupoch som nezabudla na nasadenie si respirátora.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Vo chvíli, keď začali slnečné lúče naberať iný uhol, už som sa vybrala domov. Cestou som premýšľala nad príjemne strávenou sobotou. A tento pocit ma hreje na duši doteraz.

Obrázok blogu

Nábrežie Dunaja
Nábrežie Dunaja  (zdroj: Helena Michlíková)

Helena Michlíková

Helena Michlíková

Helena Michlíková

Bloger 
  • Počet článkov:  553
  •  | 
  • Páči sa:  201x

Zdravím! Volám sa Helena Michlíková, mám 45 rokov. Rada čítam knihy, aj v cudzích jazykoch. Navštevujem ŠJŠ Palisády, kde sa učím angličtinu a španielčinu, pričom by som získané jazykové vedomosti chcela v budúcnosti zužitkovať. Od 17 rokov som na invalidnom dôchodku a mám tým pádom dosť voľného času. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu