reklama

Taliansko- Slovensko

Dnes mi po príjemne strávenej sobote nemohlo napadnúť nič lepšie ako si pozrieť hokej. Vlastne ho ešte stále pozerám ,

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

nejdem sa však ako väčšina púšťať do hypotéz Keby ...keby- poviete si taká obyčajná podraďovacia spojka a pritom vo svojej podstate v tejto súvislosti podľa môjho názoru nie vcelku vhodná. Keby- im sa to ľahko povie, nie sú na ľadovej ploche, nie sú v akcii, to sa im komentuje. Zrazu práve komentátor spomenul, že radi konštatujú. Tak ako teda ? Zápas majú komentovať, teda by mali popisovať priebeh hry. Nie vyjadrovať ich osobné priania ... . Medzičasom sa už aj skončil . Vyhrali sme a myslím si, že právom. Počas celého zápasu sme mali ťah na bránku. Vymýšlali sme všakovaké prihrávky, čo nám nakoniec prinieslo vytúžené víťazstvo. Radosť sa pozerať.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Počas celého zápasu aj bolo na čo , hra bola plná krásnych momentov, vyskytli sa aj fauly, tým sa zrejme vyhnúť nedá, aj keď. Chlapcom patrí gratulácia.

Zaujal ma však ešte jeden komentár, jedno mnou nevylúštené slovné spojenie : lenivý útočník. Pozerala som zápas, mám pocit, s plnou pozornosťou od začiatku do konca a akosi mi tento pohľad unikol. Neviem ako je to možné a či sa tam nakoniec aj taký vyskytol. Nemusím predsa súhlasiť, keďže som to nezaevidovala. Aj tak je pravda vždy niekde uprostred.

Helena Michlíková

Helena Michlíková

Helena Michlíková

Bloger 
  • Počet článkov:  552
  •  | 
  • Páči sa:  196x

Zdravím! Volám sa Helena Michlíková, mám 45 rokov. Rada čítam knihy, aj v cudzích jazykoch. Navštevujem ŠJŠ Palisády, kde sa učím angličtinu a španielčinu, pričom by som získané jazykové vedomosti chcela v budúcnosti zužitkovať. Od 17 rokov som na invalidnom dôchodku a mám tým pádom dosť voľného času. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

19 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu