reklama

Erase, Delete, Cancel, Ignore...je preč

Prečo sa to vždy stáva v pravidelnej kontinuite...človek nachádza človek stráca, maže, ignoruje, ruší. Slová sa iba strácajú v šedej temnote zabudnutia, a všetci sa uisťujú vetou - zíde z očí zíde z mysle.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

Robíme to bežne, s myšlienkami, spomienkami, zabudnutýminápadmi, papiermi na vybavenie či ľuďmi. Niekedy si to ani neuvedomujeme, alekeď sa vám to vráti ako pingpongová loptička, tak to veľmi bolí.

Vrátila sa. Nie ona, no smutnokyslá prihrávka odživota.Postupné vymazávanie mojej osobnosti z pamäti inej osoby. Prirodzené?Sebecké?Niekto si to uvedomuje menej, niekto viac. Mne bola tá osoba veľmiblízka, nikdy mi nebolo krajšie. No o to viac cítim každý centimetervymazanej osobnosti či tela, a viem, že musím vykonať to isté. Zahodiťsmutný položivý plagát a ísť ďalej.Trhať ho po kúsku a na každý si spomenúť, odhadnúť jeho hodnotu ktorájenevyčísliteľná. Strácam totiž aj časť svojej duše. Už viem aké je tonechať sazabíjať sám sebou a aj niekým iným.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A tak len sedím v kúte a premýšľam, či cíti to čo ja, alebomi len ukradla spánok aj so snami o nej. Zapálila ma ako cigaretu a vzápätízadusila.

Ležím v kúte medzi štyrmi stenami ktoré sú šedomodré odprichádzajúcej noci. Vonku prší. Kakofonické kvapky existencie počujem zreteľneakoby som stál vonku a počul ich šepot – za-bu-dni. No chlap nie jekvapka...chlapi neplačú....smiech cez slzy je však zrejme povolený.

Vypúšťam modrý dym. Tak mi treba, pripustil som si k telu človekaktorého som zrejme ani nepoznal...

A opäť sedím v kúte a zabíjam sa vnútorne po kúsku,vymazávam spomienku na ňu a zostáva mi v hlave prázdne miesto ktorézostáva nevyplnené na ktorom svieti len chcem pokoj a kľud, viac mi nepíš.

Matej Mikloš

Matej Mikloš

Bloger 
  • Počet článkov:  3
  •  | 
  • Páči sa:  0x

LEADER OF THE LAMPS Zoznam autorových rubrík:  nápadySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu