reklama

5x život pre Dôveru vďaka mamografii

O akcii na mamografiu pre poistenkyne zdravotnej poisťovne Dôvera som už písal. Reakcie boli rôznorodé, niekomu sa akcia páčila, inému nie. Jedno je však už teraz nesporné - je veľmi dobre, že sa o tom písalo, hovorilo a aj to, že sa viac žien ako inokedy objavilo na preventívnej prehliadke. A aký je výsledok?

Písmo: A- | A+

Výsledok je vynikajúci. Vďaka preventívnej akcii Dôvery a mamografii sa odhalilo päť pozitívnych nálezov.. Áno, je vynikajúci aj pre tých päť pacientiek, hoci sa to tak nezdá. Pretože je lepšie čím skôr vedieť, ako nevedieť a je lepšie čím skôr liečiť, ako neliečiť. Neviem, aké sú šance na vyliečenie u každej z nich, jedno je však isté, sú určite vyššie, ako keby na vyšetrenie nešli.

Možno tie ženy majú rodiny, možno nie, nepoznám ich. Držím im palce v liečbe aj v ďalšom živote a dúfam, že sa vyliečia úplne. Držím palce aj ich rodinám, pre ktoré to iste nebude ľahké. Sám to poznám, aké je ťažké mať v rodine túto diagnózu. Ale aj aké je úžasné, že sa táto choroba dá v skorých štádiách, tak úspešne liečiť.
Preto prikladám opätovnú výzvu ženám:

Nepodceňujte prevenciu. Nezabúdajte na ňu, môže vám zachrániť život!



Milan Galbo

Milan Galbo

Bloger 
  • Počet článkov:  27
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Lekar ktory odisiel do Canady ked mu bolo najhorsie, a ktory sa vracia na Slovensko ked mu je najlepsie. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu