reklama

Kamenná Tvár zase mlčí...

Už je to dva a pol roka, čo som ho videla prvýkrát. Ich oddiel mal stany vedľa našich, čiže sme sa s ním  denno-denne stretali. Fascinoval nás!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Kamenná tvár zase mlčí

nenávistný pohľad z jeho očí blčí.

Nepamätám si presne, koľko podobných veršíkov o ňom vzniklo, ale presne si pamätám, ako vyzeral a ako sme vytvorili jeho funclub. Vždy, keď prešiel okolo, tak mse sa začali tváriť ako on. Nahodili sme "kamenné tváre" a potom sme sa pustili do smiechu. Okrem kamennej tváre bolo na ňom ešte niečo fakt fascinujúce. Mal dlhé, rovné vlasy, ktoré vždy po umytí si rozčesával kefou. Vtedy sme tam všetky baby stáli a sledovli ho. Robil to tak dôsledne... A keď skončil, nechal si ich rozpustené a vietor sa mu s nimi hral, jemne mu ich rozfukoval. Siahali mu temer po pás... (AAaaaaaaaaach, neraz sme vzdychli, že také pekné vlasy mať... to by bolo!:)

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Raz sme sa počas toho tábora rozhodli, že mu dáme zahrať do táborového rádia pesničku. Odkaz bol nasledovný: "Drahá Kamenná Tvár! Vážime si každý tvoj úsmev." Prirodzene išlo o recesiu a on určite ani len netušil, že je to pre neho.

Tábor sa začal schyľovať ku koncu. A on si asi tiež pomaly začal dávať jedno s druhým dokopy. A tak raz, keď sme okolo neho prechádzali s kamenno tvárou, on na nás urobil hrozný úškrn. Asi malo ísť o úsmev, ale nepodaril sa mu. Posledné dni sme prestali so strúhaním kamennej tváre a skamarátili sme sa s ním, elbo sme počuli, že veľa precestoval a že je veľmi fajn, i keď sa moc nevie usmievať.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Juuuuuuj... Bol to super tábor. Prešlo už dva a pol roka, čo sme ho videli naposledy. Škoda. Dodnes na neho spomíname a občas vystrúhame takú nie moc presvečivú kamennú tvár, hoci od originál "Kamennej Tváre" to má na míle ďaleko.

Pred pár dňami mi kamarátka doniesla fotky z jednej skautskej akcie. Tak som si ich spolu s mojou sestrou pozerala. (Ona bola tiež na tom tábore a poznala Kamennú Tvár.) Hovorila som jej kto je kto. Vtom sme preklikli na jednu a temer naraz zvolali: "Kamenná Tvár!" . Spolu s dvoma chalanmi sedí na zemi, niečo jedia a...

Kamenná Tvár síce stále mlčí

no z jeho tváre úsmev srší.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Áno. Kamenná Tvár je na fotke s úsmevom. A veeeeeľmi pekným!

Alžbeta Minčíková

Alžbeta Minčíková

Bloger 
  • Počet článkov:  41
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Verím, že svet nie je až taký čierny... a ako sa spieva v jednej pesničke: Farbičky - čarbičky so sebou mám stále, čo sa mi nepáči po svojom prečmáram... Zoznam autorových rubrík:  škola, školičkaKeď občas premýšľam...SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu