reklama

Dežo uvádza, že každý má svoju bandu. I poslanci.

Robert, Marian, František, Monika, Kajetán , Peťko i Paľko to potvrdzujú.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Uveďme niekoľko príkladov. Napríklad tzv. mierotvorci. Uznávajú rovnaké motívy, heslá a propagandu ako Hitler Ale nie sú fašisti. Sú to bývalí bolševici, ako i u nás. Výsledok ale dosahujú rovnaký, snáď ho aj prekonávajú. A rovnakými metódami. Nuž ale ako inak získať susedov majetok?

Prečo otváracie hodiny obchodov, nezávisia od ich majiteľov alebo zákazníkov, ale od poslancov, ktorí už nevedia ako upozorniť na seba a pritom netušia aká je cena chleba. Lebo peniaze...

Prečo lekár diktuje ekonomické záležitosti a odsúva ekonóma? Kde získal vzdelanie a odbornosť? Pri premiestňovaní kapitálu zo spoločného do súkromného? Lebo peniaze...

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Prečo žurnalista chce určovať zahraničnú politiku miesto profesionálov? Lebo peniaze...

Prečo ženy ktorých sa reprodukčná politika už nedotýka, nanucujú svoje predstavy ďalším, ktoré ju ešte potrebujú? Lebo zviditeľnenie sa aspoň pri Labuťej piesni? Dtto muži.

Prečo vysokoškolský pedagóg môže táraním a propagovaním prekonaných ideí vystupovať proti humanizmu a stať sa "hviezdou" podsvetia? Lebo peniaze a teáter...

Prečo Pápež nie je "mierotvorca" i keď mier dávno pred nimi propagoval? Lebo je proti genocíde, nemorálnosti a má prirodzený ľudský cit? Aj keď niektorí jeho prívrženci konajú opačne? A prečo ho musíme brániť my ateisti?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Prečo v období keď je najviac treba vybudovať hrádzu proti kriminalite, snažíme sa ju znižovať, bagatelizovať, rozoberať? Lebo bez toho nebude prístup k peniazom? Teda na Olymp?

Prečo Demokraciu chápeme ako voľný prístup ku akémukoľvek nemorálnemu činu a nebránime ju dostatočne?

Prečo nepretržite objavujeme teplú vodu, alebo koleso a neučíme sa od lepších, úspešnejších a teda možno i múdrejších? Lebo by štátny rozpočet musel patriť viacerým a nielen "našim"? Vidíme to na rozdiele úrovne medzi "guberniami" a vyspelými demokraciami. Veď máme výstrahu z minulosti. Trabant a Mercedes, Škoda a BMW, Tuzex a bežný obchod atď.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Prečo sa stal ženským snom niekto, kto založil Rodinu s 11 matkami a tuctom detí ? Nemám nič proti odlišnému vkusu a usporiadaniu, ale prečo to propagovať ako to robí bulvár? Predsa druhý človek po prezidentovi republiky môže byť vzorom pre viacerých mládežníkov. To chceme súdruhovia kresťania? Hoci uznávam, že je ich len menšia časť. Ale tých horších.

A nezabúdajme oprášiť heslá! Kto nekradne, okráda svoju rodinu. Z cudzieho krv netečie - /neodporúča sa použiť na Ukrajine/, Svoje si nedáme, cudzie nechceme - keď, tak bezplatné vysokoškolské štúdium od Šoroša, lebo potom ho opľujeme, atď.

A toto možno bude od septembra naša budúcnosť.Dúfajme, že ako píše spisovateľ Harari, stručné dejiny zajtrajška budú vyzerať inak.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Miroslav Lukáč

Miroslav Lukáč

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  283
  •  | 
  • Páči sa:  4 145x

Mgr.Miroslav Lukáč, narodený v Bratislave, absolvent FFUK.Podnikatel, ateista a prívrženec pravice, so skúsenostami z ciest do bývaleho ZSSR a na Balkán. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu