reklama

Hyeny útočia vo svorke, tak ako i politici. Aj u nás sme zaznamenali mobilizáciu. Aj psy sa bránia útokom.

Ubime Hegera, kým sa dá. Bude istota, že 100 rokov tu slušnosť nezavládne.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

Všetci vedia, že slušný človek na Slovensku s takou výbavou ako premiér Heger, má iba malú šancu. Obzvlášť, ak má proti sebe svorku Fico, Mazurek a ďalší.A keď je Heger mýliaci sa človek ako nakoniec všetci a Matovič kontraproduktívny Narcis, podrážať ho je známkou charakteru.

Viem čo píšem, lebo s Hegerom seniorom - nech ho Boh požehná a aj Demokrati, som sedel vo výberových komisiách a vzájomne sme sa povzbudzovali a vymýšľali, ako obísť stupídne komunistické nariadenia, bez úrazu. Ak je junior Heger po ňom aspoň jednou desatinou, tak môžeme hovoriť o šťastí.. Samozrejme nie všetci. Neviem, či bol veriaci, ale svätenie zbraní a utrpenie detí za chyby rodičov, by určite neschvaľoval. Tak, ako ja ateista, ale obdivovateľ arcibiskupa Bezáka, pátra Srholcaa pápežových väčšiny medzinárodných vystúpení.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A od našich rusofilov nie je slušné, nechať svojich osloboditeľov, učiteľov atď. ,v kaši. Mali by spoločne s Orbánom vytvoriť osloboditeľské jednotky a zakročiť na tej fašistickej Ukrajine. Alebo sa pridať k tej mase ruských vlastencov, ktorí opúšťajú svoje milované Rusko a spol. a predpokladám asi prečo. Určite sa chystajú tých fašistov napadnúť od zadu.Veď i poloha zozadu býva obľúbená, nie vždy je vhodný útek dopredu. Netýka sa to iba tých čo tomu velia a ich synkov, ktorí by to museli riešiť na inej úrovni.

Pýtame sa, či obyvateľstvo SR nemá ani tú základnú logiku a nechce nosiť Rolexky za 20 000 Eur, bývať na Zbojníckych vŕškoch v super sídlach u nás, alebo v cudzine, kde iba doprava ročne stojí niekoľko ročných priemerných dôchodkov? A to všetko prostredníctvom svojich správne volených zástupcov zo správnych politických strán, ktoré súťažia o pomoc chudobe, ako napr. sociálni demokrati? Ich spojenci síce za ohlodanú kosť, ale aspoň vidia, že na nich nešetria.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Stačilo by sa zrieknuť ako v Rusku slobody tlače a prejavu, voľného pohybu, akéhosi 4 % LGBT, slobody vyznania a ľudských práv, ktoré Vám i tak budú na nič. Aj církev by tomu napomáhala, tak ako kedysi u nás, alebo v súčasnosti moskovskému Kremľu.

Nestálo by to zato?

Miroslav Lukáč

Miroslav Lukáč

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  283
  •  | 
  • Páči sa:  4 145x

Mgr.Miroslav Lukáč, narodený v Bratislave, absolvent FFUK.Podnikatel, ateista a prívrženec pravice, so skúsenostami z ciest do bývaleho ZSSR a na Balkán. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu