reklama

Jeho Blahorodie GP M.Žilinka I., pán Váhu, Tatry, Matry, Fatry a TA 3.

Vládca z Božej a Sme rodina milosti, za pomoci Smeru a Hlasu sociálnych demokracií.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Príde ku spojeniu starých mafiánov s tými minulými? Kto ich vzájomne predstaví? Multiotecko multipolitik?

Obyvateľstvo sa teší a tlieska, lebo skoro všetci miliardoví oligarchovia veľkoryso rozdávajú a prepisujú svoje miliardove majetky a kontá..Bohužial iba svojim deťom, rodinám, frajerkám a pod. To však cca 600 000 referendistov /voličov/ nerozoberá. Dunčo, pes profesora Pavlova tentoraz sám spôsobil podmienený reflex, že "naši" niečo rozdávajú. Komu, čo a prečo, je nezaujímavé. Vystačia si s istotami, lebo si ich zaslúžia.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Jedna z nich je istota, že Krajíček nevstane z mŕtvych a preto sa nemusia báť, že ich zažaluje za Repete, ktoré chcú uplatniť aj na politickej scéne. Ej, to bude Boha jeho, keď sa to podarí! Veď už dávno sme nebrali celý štátny rozpočet, ale nechávali sme Trošku aj ostatným. Nech môžu absolvovať 66ku, Dubaj, Malé i Veľké Divy. Prečo to ten pracujúci ľud nevyužíva? Pozrite Dominiku, ako ju po tej tenisovej drine popravilo. Každý si to zaslúži. Hlavne však tí, ktorí nás ešte stále držia správnym Smerom v štátnej aparatúre.

Dnes už aj moji malí vnuci mi povedali zopár vtipov o hlúpom Matovičovi. Keď sa ma pýtali, prečo sa nesmejem, povedal som, že sa bojím, aby sme na jeho vládu nespomínali so slzami v očiach, ako na vládu jednej múdrej tety, profesorky Radičovej. Ale nové lži sa lepšie počúvajú, ako staré pravdy. Žiaden manžel, ani manželka nemôžu splniť to, čo dokáže sľúbiť frajer, alebo frajerka.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A zopár otázok. Prečo smeruje Európa k povinnému očkovaniu na ktorom "odpílili" Matoviča a zos,iešnili? Boli smiešni a hlúpi aj naši rodičia, keď nedovolili antivaxerom vyhubiť väčšinu?

Prečo "odborári" zistili, že práve teraz je najvhodnejší čas na protesty a čo za to? Spýtajme sa p.Saktora.

Prečo Justícia má teraz vyhlásenia o ochrane občanov, keď vtedy, keď sa porušovala, mlčali?

A jedna správa TASSu /tlač. agentúra sovietskeho zväzu/. "Vot Inťerňet, ťechňika bolšaja, kultury ňet!" A vážne sa na túto tému písať nedá...

Miroslav Lukáč

Miroslav Lukáč

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  283
  •  | 
  • Páči sa:  4 145x

Mgr.Miroslav Lukáč, narodený v Bratislave, absolvent FFUK.Podnikatel, ateista a prívrženec pravice, so skúsenostami z ciest do bývaleho ZSSR a na Balkán. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu