reklama

Tajné služby zistili, že Putin mal iné vzory ako Petra Veľkého.

Súvislosti sa odkryli časom.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Všetci si spočiatku mysleli, že vzorom bol Peter Veľký. Možno spočiatku. Ale zistilo sa, že názov "král" pochádza z mena Karl, t.č. panovníka na území Franskej ríše. Tiež sa volal Karl a tiež Veľký. Ale! Mal syna, ktorý sa volal Pipin Krátky. Teraz sa urýchlene skúma, či mal byť pôvodný názov Putin Veľký, alebo Putin Krátky.

Čo vás napadne pri slove Liliputan ? Je to podivné, ale mňa špeciálna operácia a jej Počiatok. Balkánsky Liliputan zvaný Miloševič i so svojim Lavrovom a Šojgunom, alias Mladičom a Karadžičom viedli "špeciálne operácie" Kosovo, Okrajina a ďalšie. Než sa prepracovali na súd pre ľudské práva v Haagu. Zostali po nich iba súdruh Blaha a môj súdruh priateľ Vladimír.Ale nimi neotrasie nejaký ten fakt, alebo dôkaz. Napr. " Miloševič bojoval proti UCK", hoci tá vznikla na obranu pred ním. A sýrski utečenci pred ruským bombardovaním sú migranti ktorí nechceli prijať bombu na hlavu. Do Európy sa nevojdú /Kaliňák/ lebo ich je milión. Teraz sa ich vošlo 10 miliónov a ešte chýbajú.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nikto ale neveril, že Kremeľ zájde až tak ďaleko. Ani naši rusofili. Vedia, že keby ho verejne kritizovali, nebudú mať šancu vo voľbách a k návratu spätne ku korytám. Akí sme boli dobrí. Ani stovky Kuciakov neobjasnia všetko. Stačí povedať, že Kováčik, Kočner, Jankovská a spol. sú "politickí" a tie naše peniaze si zaslúžili. V prípade nutnosti ich donesú z domu, kým všetko prehrmí a začnú znovu.

Jedno riešenie tu však je. Títo Slováci by mali Putina poprosiť o odstrel niekoľkých ukrajincov, miesto trápnych medveďov. Mimoriadne zaslúžilí by mohli dostať povolenie aj na odstrel niekoľkých žien a detí do 15 rokov. Ako už bolo dobre! Diaľnicou do Košíc, nemocnice bez plesní, energie skoro zadarmo a na večné časy.A toto všetko dnešná vláda zničila za 2 roky. 30 ročné výsledky!

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ale medzičasom sme zaznamenali i nejaké úspechy. Zasiahnutý fašistický obchodný dom v Kremenčuku bol úspech a plno nakupujúcich fašistov a fašistiek s ďeťmi išlo do raja patriarchu Kirilla. Aspoň takéto drobné víťazstvá. Sme svetoví. Sociálnu demokraciu máme ako vo Švédsku a dodržiavanie zákona ako v Zimbabwe. Ale asi bude ešte horšie. Ja už mám zbalené...

Miroslav Lukáč

Miroslav Lukáč

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  283
  •  | 
  • Páči sa:  4 145x

Mgr.Miroslav Lukáč, narodený v Bratislave, absolvent FFUK.Podnikatel, ateista a prívrženec pravice, so skúsenostami z ciest do bývaleho ZSSR a na Balkán. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu